Urbanització de Cala en Porter - fotografia cedida per l'associació de veïns de Cala en Porter - Urbanització de Cala en Porter Urbanització de Cala en Porter - fotografia cedida per l'associació de veïns de Cala en Porter - Urbanització de Cala en Porter  
 

ALAIOR DÓNA SUPORT A LA MODERNITZACIÓ DEL COMERÇ LOCAL

ALAIOR DÓNA SUPORT A LA MODERNITZACIÓ DEL COMERÇ LOCALEl proper dijous 24 de setembre els comerciants d'Alaior coneixeran els detalls de l'estudi d'opinió sobre els hàbits de compra dels residents del municipi, un informe que ha estat realitzat per l'empresa IBES, especialitzada en estudis socials.

L'Ajuntament de la localitat i l'Institut d'Innovació Empresarial (IDI) han convocat mitjançant carta als comerciants perquè assisteixin a una reunió informativa aquest dijous 24 de setembre a les 14 hores, amb l'objectiu que coneguin de primera mà les conclusions de aquest estudi, el qual reflecteix de manera directa el comportament i els hàbits de compra de les famílies, els seus motius, els llocs, la freqüència i els municipis on realitzen les seves compres i les valoracions positives i / o negatives de les zones comercials que freqüenten. Més de 300 persones van ser enquestades per realitzar aquest exhaustiu anàlisi sobre el consum dels habitants d'Alaior.

Aquesta iniciativa s'emmarca en el Programa de dinamització comercial per als municipis i més concretament en el Pla de Comerç que l'equip de govern de l'Ajuntament d'Alaior està desenvolupant des de principis de 2015.

Es tracta de la primera gran acció que es porta a terme de cara a l'actualització i modernització dels establiments comercials d'Alaior. Sota el lema "Gaudeix del poble, Gaudeix del comerç", des del mes de gener es desenvolupen tot un seguit d'accions formatives per orientar a dependents i regents dels comerços i establiments de serveis (agències) cap a línies de modernització, presentació del producte o altres tàctiques que contribueixin a millorar les expectatives de comercialització dels productes o serveis que ofereixen. El Pla ve promogut per l'Ajuntament i impulsat des de l'Institut d'Innovació Empresarial de les Balears.


Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
 
Destaquem...
   
Carpeta Ciutadana
L'any 2020, els períodes de cobrament voluntari dels tributs municipals de caràcter anual són els següents:

Primer Període: del 16 de març al 15 de maig

 Impost sobre vehicles
 50 % de l'impost sobre béns immobles (IBI)

Segon Periode: del 15 de juliol al 15 de setembre
 50 % de l'impost sobre béns immobles (IBI)
 Impost sobre activitats econòmiques (IAE)
 Taxa control d'animals de companyia amb obligació de vacunació (cans)
 Taxa per servei de recollida i tractament de fems
 Taxa per serveis de cementiri municipal
 Taxa per entrada de vehicles
 Taxa per parada de taxis
 Taxa per ocupació del domini públic
 Vedats de caça

Els rebuts domiciliats es carregaran els dies 4 d'abril i 3 d'agost, respectivament.
Agenda Local
Avanç Revisió PGOU
Pla de Desenvolupament Turístic d'Alaior
Programa Festes Sant Llorenç 2010
El Casal de Joves Es Nou Bot
Xarxa de Biblioteques de Menorca
NOU PLA DE DINAMITZACIÓ COMERCIAL ALAIOR
Rutes saludables a Alaior
IDE menorca
GUIA D’ACOLLIDA PER A PERSONES NOUVINGUDES
Política de Medi Ambient
Som d'Alaior
Disfruta-lo
MANIFEST 700 ANYS
RSU


Horari atenció de dilluns a divendres de 8.00 a 14.00h i dimecres de 16.00 a 19.30 h