Poblat prehistòric de So na Caçana. Carretera Alaior - Cala en Porter - So na Caçana Poblat prehistòric de So na Caçana. Carretera Alaior - Cala en Porter - So na Caçana  
 

El VIII Mercat d'Estocs i Tapes d'Alaior comptarà amb la participació de 21 comerços

El VIII Mercat d'Estocs i Tapes d'Alaior comptarà amb la participació de 21 comerçosL'annex de l'Institut Josep Miquel Guàrdia acollirà un any més el VIII Mercat d'Estocs i Tapes d'Alaior, els dies 19, 20 i 21 de febrer. Es tracta d'una iniciativa que organitza l'Associació de Comerciants de la localitat en col·laboració amb l'Àrea d'Esports, Festes, Mercats i Joventut de l'Ajuntament.

Es tracta d'un esdeveniment ja consolidat en el calendari de fires a nivell insular en el qual participaran un total de 21 comerços integrats en l'Associació, un més que en la cita de l'any passat, una xifra que posa de manifest l'empenta dels comerciants del municipi, ja que cal destacar l'esforç que comporta l'organització i la participació en un esdeveniment d'aquestes característiques que, d'altra banda, s'ha convertit en el més antic que es celebra a tots els municipis de Menorca.

Per sectors, els visitants podran trobar dues botigues de roba d'home i de dona, dos expositors de roba infantil, dos més de llenceria, una botiga d'esports, tres sabateries, dues papereries, una rellotgeria, una botiga de bicicletes, una pastisseria, dos bars i una botiga de llaminadures. En total seran cinc-cents metres quadrats de locals comercials que, des del proper divendres a la tarda fins diumenge al migdia, oferiran els seus productes a preus de final de temporada, amb l'objectiu de buidar els seus magatzems i renovar l'estoc de cara a la primavera i l'estiu.

El mercat oferirà servei de bar permanent assumit per segon any consecutiu pels bars des Pouet i Transparent. A més, a diferència de l'any passat, la degustació de tapes gastronòmiques i montaditos estarà oberta durant tot el dia.

El mercat se situa en la zona escolar, oferint facilitats d'accés, bones comunicacions (just davant de la parada d'autobús) i amb places d'aparcament a l'hotel.

Una iniciativa que pretén posar a l'abast dels potencials consumidors aquells productes de magatzem que acumulen tots els comerços. El mercat ofereix una gamma de productes exclusivament d'estoc a preus molt avantatjosos per al consumidor. D'aquesta manera, el comerciant alleugera els seus magatzems i recupera liquiditat en uns temps difícils per a l'activitat comercial.

Com a novetat d'enguany cal destacar la participació de dues associacions protectores d'animals que oferiran informació i, a més, han de portar a terme activitats per a nens. A més, s'habilitarà una zona de mostres on s'ubicarà un punt informatiu de l'Estació de Servei d'Alaior, amb l'objectiu de donar a conèixer els productes que ofereixen més del servei de proveïment de gasolina.

En resposta a la inquietud d'un col·lectiu que sempre col·labora amb les iniciatives municipals, l'Ajuntament dóna suport a aquesta convocatòria i aporta tota la logística en el muntatge del pavelló i la col·laboració en activitats complementàries. Així, per tercer any consecutiu, l'Ajuntament, a través de l'Àrea de Fires i Mercats, ha concertat dues sessions de contacontes dissabte a la tarda a les 17.30 hores i el diumenge al matí a les 11.30 hores.

A més, tal com és habitual en els últims anys, els alumnes de 4t d'ESO de l'Institut i de La Salle s'encarreguen de controlar el correcte funcionament d'un boti-boti infantil.

L'Associació de Comerciant d'Alaior ha decidit en aquesta ocasió canviar el sorteig de diversos lots de regals per valor de 250 euros que realitzava habitualment per una única rifa d'una nit d'hotel per a dues persones amb servei de spa inclòs. Per cada compra realitzada el client rebrà un tiquet de participació.

La inauguració serà a les 17.30 hores del divendres 19 de febrer i mitja hora més tard s'obriran les portes al públic en general amb el següent horari:
Divendres 19 de febrer de 18 a 21 hores
Dissabte 20 de febrer de 10 a 21 hores
Diumenge 21 de febrer de 10 a 14.30 hores
 
Contacontes:
Dissabte 20 a les 17.30 hores, "Contacontes i titelles per a ells i per a elles", a càrrec de Maria Galetta.
Diumenge 21 a les 11.30 hores, "De quin color és un petó?", per Fátima Anglada.


Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
 
Destaquem...
   
Carpeta Ciutadana
L'any 2020, els períodes de cobrament voluntari dels tributs municipals de caràcter anual són els següents:

Primer Període: del 16 de març al 15 de maig

 Impost sobre vehicles
 50 % de l'impost sobre béns immobles (IBI)

Segon Periode: del 15 de juliol al 15 de setembre
 50 % de l'impost sobre béns immobles (IBI)
 Impost sobre activitats econòmiques (IAE)
 Taxa control d'animals de companyia amb obligació de vacunació (cans)
 Taxa per servei de recollida i tractament de fems
 Taxa per serveis de cementiri municipal
 Taxa per entrada de vehicles
 Taxa per parada de taxis
 Taxa per ocupació del domini públic
 Vedats de caça

Els rebuts domiciliats es carregaran els dies 4 d'abril i 3 d'agost, respectivament.
Agenda Local
Avanç Revisió PGOU
Pla de Desenvolupament Turístic d'Alaior
Programa Festes Sant Llorenç 2010
El Casal de Joves Es Nou Bot
Xarxa de Biblioteques de Menorca
NOU PLA DE DINAMITZACIÓ COMERCIAL ALAIOR
Rutes saludables a Alaior
IDE menorca
GUIA D’ACOLLIDA PER A PERSONES NOUVINGUDES
Política de Medi Ambient
Som d'Alaior
Disfruta-lo
MANIFEST 700 ANYS
RSU


Horari atenció de dilluns a divendres de 8.00 a 14.00h i dimecres de 16.00 a 19.30 h