Urbanització de Cala en Porter - fotografia cedida per l'associació de veïns de Cala en Porter - Urbanització de Cala en Porter Urbanització de Cala en Porter - fotografia cedida per l'associació de veïns de Cala en Porter - Urbanització de Cala en Porter  
 

L'Ajuntament d'Alaior recuperarà zona per als vianants durant els caps de setmana de l'estiu

L'Ajuntament d'Alaior recuperarà zona per als vianants durant els caps de setmana de l'estiu Els carrers d'És Vergeret i La Sala tornaran a tancar-se al tràfic rodat durant els caps de setmana de l'estiu. La mesura serà aplicable a partir de demà dissabte (ja en primer cap de setmana de juny) i s'estendrà durant els mesos de juny, juliol i agost.

Tots els dissabtes, a les 14 hores, el carrer És Vergeret, que connecta amb La Sala, quedarà tancada al tràfic. La prohibició de circular es perllongarà fins al diumenge a la nit. Es tracta de dos carrers enllaçats que són punt de connexió entre els carrers de Sant Nicolau i Calle Major i que travessen la zona per als vianants.

El tancament del trànsit en caps de setmana va a suposar la recuperació de l'entramat de carrers per als vianants als carrers d'origen medieval del poble. Cal recordar que a més aquests dos carrers i també el carrer de Sant Nicolau (És Carreró) tenen tancament durant les tardes dels dimecres per estar emplaçades a la zona de Mercat de Nit.

El tancament d'aquests carrers ve a coincidir amb la imminent reobertura al tràfic del carrer que discorre al costat de sa Plaça Nova i que connecta el carrer de Sant Pere Nou amb Berrecs i Calli Ciutadella, previst para intervinguts de la setmana que ve. En aquest tram s'ha executat un projecte de renovació d'infraestructures soterrades de serveis bàsics. En els propers dies es consolidarà el paviment i es procedirà al reasfaltado del carrer, amb el que es reestablecerá la connexió amb el centre urbà.

Una altra de les recents intervencions que s'ha realitzat en el casc urbà es refereix a l'adequació i condicionament del parquing de s'Androna. Es tracta d'una borsa d'aparcament, propera al centre, que es venia usant com a tal de forma espontània però que es trobava en molt males condicions. Ara s'ha esplanat i s'ha ordenat l'espai disponible per complir amb aquesta comesa.

La reordenació del pàrquing de S'Androna forma part del programa de millora i creació d'aparcaments que es va engegar durant el passat mandat i que va oferir importants actuacions amb la creació de noves borses en zones perifèriques, encara que adjacents al nucli urbà que responen al propòsit de descongestionar el tràfic i millorar l'estètica al centre. El pàrquing a l'entrada d'Alaior al costat de la rotonda de Son Bou, el pàrquing de sa Teulera, l'estacionament creat al final del carrer Ciutadella, l'ordenació de la borsa d'aparcament al final de la Costa donis Pou, són alguns exemples.


Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
 
Destaquem...
   
Carpeta Ciutadana
L'any 2020, els períodes de cobrament voluntari dels tributs municipals de caràcter anual són els següents:

Primer Període: del 16 de març al 15 de maig

 Impost sobre vehicles
 50 % de l'impost sobre béns immobles (IBI)

Segon Periode: del 15 de juliol al 15 de setembre
 50 % de l'impost sobre béns immobles (IBI)
 Impost sobre activitats econòmiques (IAE)
 Taxa control d'animals de companyia amb obligació de vacunació (cans)
 Taxa per servei de recollida i tractament de fems
 Taxa per serveis de cementiri municipal
 Taxa per entrada de vehicles
 Taxa per parada de taxis
 Taxa per ocupació del domini públic
 Vedats de caça

Els rebuts domiciliats es carregaran els dies 4 d'abril i 3 d'agost, respectivament.
Agenda Local
Avanç Revisió PGOU
Pla de Desenvolupament Turístic d'Alaior
Programa Festes Sant Llorenç 2010
El Casal de Joves Es Nou Bot
Xarxa de Biblioteques de Menorca
NOU PLA DE DINAMITZACIÓ COMERCIAL ALAIOR
Rutes saludables a Alaior
IDE menorca
GUIA D’ACOLLIDA PER A PERSONES NOUVINGUDES
Política de Medi Ambient
Som d'Alaior
Disfruta-lo
MANIFEST 700 ANYS
RSU


Horari atenció de dilluns a divendres de 8.00 a 14.00h i dimecres de 16.00 a 19.30 h