Façana de l'Ajuntament - Façana de l'Ajuntament Façana de l'Ajuntament - Façana de l'Ajuntament  
 

Alaior incrementa la seva oferta de Tallers de Familia

L'Àrea de Serveis Socials i Educació de l'Ajuntament d'Alaior ha organitzat els Tallers de Familia 2016-2017, amb la col.laboració dels centres educatius CEIP Mestre Duran, Col.legi Públic Doctor Comas, Escoleta Infantill Es Pouet, La Salle Alaior i l'Institut d'Educació Secundària Josep Miquel Guàrdia. L'objectiu és promoure la parentalitat positiva per tal d'oferir un benestar als fills/es, facilitant positivament el seu de-senvolupament integral des d'una perspectiva de cura, afecte, protecció, seguretat personal i de no-violència. Els Tallers de Familia són un espai de trobada, aprenentatge i reflexió on intercanviar i compartir experiències i inquietuds sobre l'educació dels nostres fills.

La iniciativa consta de 4 tallers, un més que l'any passat, dirigits a pares i mares d'Alaior. El primer es celebrarà del 19 d'octubre al 16 de novembre, els dimecres de 19 a 21 hores a l'IES Josep Miquel Guàrdia, i està enfocat a pares i mares de fills adolescents que estan cursant tercer i quart d'ESO. La ponent serà Irune Incháustegui, pedagoga i terapeuta familiar.

El segon Taller de Família està adreçat a pares i mares de fills adolescents que estan fent primer i segon d'ESO. La data d'inici és el 3 de novembre i també es realitzarà els dimecres de 19 a 21 hores al Col·legi d'Educació Concertada La Salle, fins el 24 del mateix mes. La ponent serà Violant Agut, educadora social i tècnica en intervenció familiar.

El tercer és un taller de competències parentals per a pares i mares de fills/es d'Educació Primària (6 a 12 anys) i serà impartit per Encarna Cano, educadora social i tècnica, i Anna Martí, psicòloga i tècnica, ambdúes de l'EMIF Alaior. La data d'inici és el 18 d'octubre i acabarà el 29 de novembre de 2016. L'horari és els dimarts de 18 a 20 hores al CEIP Doctor Comas.

Finalment, el quart i darrer taller està enfocat a pares i mares de fills/es d'Educació Infantil (3 a 5 anys) i es portarà a terme del 10 de gener al 4 de febrer de 2017 al CEIP Doctor Comas, tots els dimarts de 18 a 20 hores. Serà impartit per les mateixes professionals del taller anterior.


Els dos darrers tallers disposaran de servei de guarda. Per assistir cal formalitzar una inscripció prèvia a la següent adreça del Centre Cívic Santa Rita: C/ Santa Rita nº 20. Telèfon 971378523. Fax: 971379163 o a l'adreça de correu electrònic: serveissocials@aj-alaior.org


Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
 
Destaquem...
   
Carpeta Ciutadana
L'any 2020, els períodes de cobrament voluntari dels tributs municipals de caràcter anual són els següents:

Primer Període: del 16 de març al 15 de maig

 Impost sobre vehicles
 50 % de l'impost sobre béns immobles (IBI)

Segon Periode: del 15 de juliol al 15 de setembre
 50 % de l'impost sobre béns immobles (IBI)
 Impost sobre activitats econòmiques (IAE)
 Taxa control d'animals de companyia amb obligació de vacunació (cans)
 Taxa per servei de recollida i tractament de fems
 Taxa per serveis de cementiri municipal
 Taxa per entrada de vehicles
 Taxa per parada de taxis
 Taxa per ocupació del domini públic
 Vedats de caça

Els rebuts domiciliats es carregaran els dies 4 d'abril i 3 d'agost, respectivament.
Agenda Local
Avanç Revisió PGOU
Pla de Desenvolupament Turístic d'Alaior
Programa Festes Sant Llorenç 2010
Xarxa de Biblioteques de Menorca
NOU PLA DE DINAMITZACIÓ COMERCIAL ALAIOR
Rutes saludables a Alaior
IDE menorca
GUIA D’ACOLLIDA PER A PERSONES NOUVINGUDES
Política de Medi Ambient
Som d'Alaior
Disfruta-lo
MANIFEST 700 ANYS
RSU


Horari atenció de dilluns a divendres de 8.00 a 14.00h i dimecres de 16.00 a 19.30 h