Posta de sol des de - Cala en Porter Posta de sol des de - Cala en Porter  
 

Alaior destina 6.000 euros per fomentar l'ocupació entre els joves

Alaior destina 6.000 euros per fomentar l'ocupació entre els jovesL’Ajuntament d’Alaior ha publicat per quart any consecutiu les bases que han de regir les beques i ajudes a l’estudi per al foment de l’ocupació, curs 2016-2017. Es tracta d'una iniciativa continuista de l'actual equip de govern municipal per fomentar l'ocupació i ajudar als estudiants de la localitat.

Aquestes beques i ajudes estan especialment dirigides als joves d’entre 16 i 30 anys, empadronats al municipi d’Alaior, que vulguin continuar els estudis i la seva finalitat és el pagament de les matrícules i quotes del curs.

La quantitat destinada a cobrir aquests ajuts és la mateixa que la convocatòria anterior, és a dir, un total de de 6.000 euros. Cal recordar que enguany es manté la novetat que es va introduir l'any passat i que va suposar la creació de la “Targeta Ciutadana per estudiants a Palma de Mallorca”, amb aquesta targeta els joves estudiants es beneficien dels mateixos descomptes per utilització del transport urbà que els empadronats a Palma de Mallorca.

Amb la convocatòria de beques i ajudes a l’estudi per al foment de l’ocupació es podran sol·licitar ajuts per formació professional de grau mitja o superior, cursos de postgrau, màsters o doctorats, cursos d’especialització, cursos d’idiomes dins l’àmbit universitari...

El termini de presentació de sol·licituds comença el pròxim divendres dia 4 de novembre i finalitzarà el 31 de desembre de 2016.

Les bases es troben penjades a la web www.alaior.org on també es pot accedir a la instància per a sol·licitar les beques.

Recordem que la sol·licitud de la “Targeta Ciutadana per estudiants a Palma de Mallorca” està oberta durant tot l'any i també es pot sol·licitar a través de la pàgina web municipal. Aquesta targeta paga una part del transport públic de Palma de Mallorca a tots els estudiants d'Alaior gràcies a un conveni signat entre l'Ajuntament de Palma i l'Ajuntament d'Alaior a principis de l'any 2015.

El regidor d'Educació, Serveis Socials i Noves Tecnologies, Cristóbal Marqués, ha destacat la importància d'aquestes dues convocatòries per complementar l'esforç que fan les famílies del municipi perquè els seus fills puguin estudiar, recordant que ja fa 4 anys que es van posar en marxa aquestes ajudes, a les que s'ha de sumar la Targeta Ciutadana per estudiants a Palma de Mallorca.


Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
 
Destaquem...
   
Carpeta Ciutadana
L'any 2020, els períodes de cobrament voluntari dels tributs municipals de caràcter anual són els següents:

Primer Període: del 16 de març al 15 de maig

 Impost sobre vehicles
 50 % de l'impost sobre béns immobles (IBI)

Segon Periode: del 15 de juliol al 15 de setembre
 50 % de l'impost sobre béns immobles (IBI)
 Impost sobre activitats econòmiques (IAE)
 Taxa control d'animals de companyia amb obligació de vacunació (cans)
 Taxa per servei de recollida i tractament de fems
 Taxa per serveis de cementiri municipal
 Taxa per entrada de vehicles
 Taxa per parada de taxis
 Taxa per ocupació del domini públic
 Vedats de caça

Els rebuts domiciliats es carregaran els dies 4 d'abril i 3 d'agost, respectivament.
Agenda Local
Avanç Revisió PGOU
Pla de Desenvolupament Turístic d'Alaior
Programa Festes Sant Llorenç 2010
Xarxa de Biblioteques de Menorca
NOU PLA DE DINAMITZACIÓ COMERCIAL ALAIOR
Rutes saludables a Alaior
IDE menorca
GUIA D’ACOLLIDA PER A PERSONES NOUVINGUDES
Política de Medi Ambient
Som d'Alaior
Disfruta-lo
MANIFEST 700 ANYS
RSU


Horari atenció de dilluns a divendres de 8.00 a 14.00h i dimecres de 16.00 a 19.30 h