Posta de sol des de - Cala en Porter Posta de sol des de - Cala en Porter  
 

La II Fira de Turisme de Menorca versarà sobre la gastronomia, les noves tecnologies, l'accessibilitat i el turisme familiar

La II Fira de Turisme de Menorca versarà sobre la gastronomia, les noves tecnologies, l'accessibilitat i el turisme familiarL'Ajuntament d'Alaior està treballant intensament, amb el suport del sector turístic, del CIM i de l'ATB, en l'organització de la II Fira de Turisme de Menorca, que se celebrarà al municipi del 7 al 9 d'abril.

La primera fita ineludible d'aquest esdeveniment es produirà el proper 27 de febrer amb l'obertura de les inscripcions que, després de l'èxit aconseguit en la primera edició de l'any passat, pretén consolidar-se com un referent del sector turístic de tota l'illa.

El marc escollit per a la celebració de la segona Fira de Turisme de Menorca és el Convent de Sant Diego i el Pati de sa Lluna com un gran espai d'exposició de les empreses turístiques participants.

La Comissió de Turisme del municipi s'ha reunit avui amb empresaris i representants de les patronals empresarials i institucionals i s'han aprovat diversos aspectes organitzatius, així com els eixos temàtics de la fira:

1- Gastronomia.

2- Turisme familiar i accessibilitat turística.

3- Noves tecnologies.


Durant l'esdeveniment es tractaran assumptes importants relacionats amb l'accessibilitat i el turisme familiar en el sector turístic, amb la participació de ponents que són un referent en aquest àmbit a nivell nacional i internacional. També participaran ponents molt significatius en els sectors de la gastronomia i les noves tecnologies.


Cal destacar que les empreses participants a la fira disposaran de la possibilitat de presentar públicament el seu projecte, servei i / o projecte turístic.

Paral·lelament al desenvolupament de la fira, es realitzaran activitats, culturals, infantils i esportives, actuacions musicals, rutes senderistes i de tapes, etc. A més, l'Ajuntament convidarà els centres escolars i l'institut de la localitat per visitar aquesta exposició i els animarà a incloure en el seu pla d'estudis algun dels eixos temàtics centrals de la fira.

En els propers dies s'anunciaran els diferents ponents que estaran presents a la II Fira de Turisme de Menorca del 7 al 9 d'abril.


Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
 
Destaquem...
   
Carpeta Ciutadana
Agenda Local
Avanç Revisió PGOU
Pla de Desenvolupament Turístic d'Alaior
Programa Festes Sant Llorenç 2010
El Casal de Joves Es Nou Bot
Xarxa de Biblioteques de Menorca
NOU PLA DE DINAMITZACIÓ COMERCIAL ALAIOR
Rutes saludables a Alaior
IDE menorca
GUIA D’ACOLLIDA PER A PERSONES NOUVINGUDES
Política de Medi Ambient
Som d'Alaior
Disfruta-lo
MANIFEST 700 ANYS
RSU


Horari atenció de dilluns a divendres de 8.00 a 14.30h i dijous de 16.00 a 19.30 h