Posta de sol - platja de Son Bou Posta de sol - platja de Son Bou  
 

L'Ajuntament d'Alaior col·labora en la reforma de les dependències de la Creu Roja

L'Ajuntament d'Alaior col·labora en la reforma de les dependències de la Creu RojaL'Ajuntament d'Alaior s'ha fet càrrec del 50 per cent del cost de les obres de reforma interior de les instal·lacions de la Creu Roja d'Alaior, situades al costat de la zona escolar del municipi. Les millores han consistit en la reordenació de les seves oficines amb noves parets, sòl i sostre, així com la substitució de les portes d'accés. En total l'aportació és de 9.500 euros, que ha estat assumida a parts iguals per l'entitat i el consistori.

Paral·lelament, l'Ajuntament ha anunciat que dins de la línia de subvencions a entitats socials es treballa perquè la Creu Roja tingui una subvenció directa de 3.000 euros igual que altres entitats com Càritas. Fins al moment la subvenció era a través de projectes que s'avaluaven per concurrència competitiva.

El regidor de Serveis Socials, Cristóbal Marquès, ha explicat que és just que dues entitats com Càritas i Creu Roja rebin aquest tracte, ja que realitzen un treball bàsic i essencial per a la comunitat. L'Assemblea Local d'Alaior de la Creu Roja Espanyola rebrà aquesta quantitat que es destinarà a sufragar una part de les despeses que comporta la seva tasca social i assistencial al municipi.

Aquesta setmana l'alcaldessa, Misericòrdia Sugrañes, al costat del regidor de Serveis Socials i el president de l'Assemblea, Sebastià Ametller, han visitat les instal·lacions de la Creu Roja a Alaior, per comprovar de primera mà les millores realitzades i els projectes que té en ment aquesta entitat.

Sugrañes ha recordat que aquesta col·laboració respon a l'objectiu de l'equip de govern de l'Ajuntament d'Alaior en donar suport a la important tasca que duen a terme les entitats i associacions socials del municipi.


Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
 
Destaquem...
   
Carpeta Ciutadana
Agenda Local
Avanç Revisió PGOU
Pla de Desenvolupament Turístic d'Alaior
Programa Festes Sant Llorenç 2010
El Casal de Joves Es Nou Bot
Xarxa de Biblioteques de Menorca
NOU PLA DE DINAMITZACIÓ COMERCIAL ALAIOR
Rutes saludables a Alaior
IDE menorca
GUIA D’ACOLLIDA PER A PERSONES NOUVINGUDES
Política de Medi Ambient
Som d'Alaior
Disfruta-lo
MANIFEST 700 ANYS
RSU


Horari atenció de dilluns a divendres de 8.00 a 14.30h i dijous de 16.00 a 19.30 h