Panoràmica de la ciutat d'Alaior - Panoràmica de la ciutat d'Alaior Panoràmica de la ciutat d'Alaior - Panoràmica de la ciutat d'Alaior  
 

Jornada formativa sobre accessibilitat en el marc de la II Fira de Turisme

Jornada formativa sobre accessibilitat en el marc de la II Fira de TurismeL'Ajuntament d'Alaior, la Fundació Handisport i l'Agència de Turisme de les Illes Balears han organitzat, en el marc de la segona edició de la Fira de Turisme de Menorca, una jornada formativa sobre “l'atenció a les persones amb discapacitat i/o necessitats especials”.

Aquesta jornada va dirigida als gestors del sector turístic de Menorca, amb la finalitat d'apropar conceptes, revisar experiències d'altres destinacions, gestionar millor els recursos i la comunicació dels mateixos per a què Menorca sigui accesible per a totes les persones i poder avançar cap a una destinació plenament accessible. La Jornada pretén donar continuïtat durant el 2017 a les set jornades que, durant l'any passat, l'Agència de Turisme de les Illes Balears i Handisport varen organitzar amb tant èxit.

La iniciativa es portarà a terme dia 4 d'abril, de 9 a 14 hores, al Centre Bit Menorca a Alaior. La inscripció per participar en aquesta interessant jornada és gratuïta i s'ha de formalitzar al correu electrònic administracion@handisportmallorca.org o a través del següent formulari:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeOTAHFHI4UsTVs9C39ZfzroHC14wOBU82H7DGENZ-pjx89mw/viewform

Les places són limitades i s'assignen per ordre d'inscripció.

Finalment, convé recordar les inscripcions de les persones físiques i / o jurídiques interessades a obtenir la pertinent autorització per ocupar un expositor a la Fira de Turisme es poden fer a la pàgina web de l'Ajuntament www.alaior.org. El termini finalitza el pròxim divendres 10 de març.


Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
 
Destaquem...
   
Carpeta Ciutadana
Agenda Local
Avanç Revisió PGOU
Pla de Desenvolupament Turístic d'Alaior
Programa Festes Sant Llorenç 2010
El Casal de Joves Es Nou Bot
Xarxa de Biblioteques de Menorca
NOU PLA DE DINAMITZACIÓ COMERCIAL ALAIOR
Rutes saludables a Alaior
IDE menorca
GUIA D’ACOLLIDA PER A PERSONES NOUVINGUDES
Política de Medi Ambient
Som d'Alaior
Disfruta-lo
MANIFEST 700 ANYS
RSU


Horari atenció de dilluns a divendres de 8.00 a 14.30h i dijous de 16.00 a 19.30 h