Posta de sol des de - Cala en Porter Posta de sol des de - Cala en Porter  
 

L'Ajuntament estrena WhatsApp per comunicar-se amb els veïns

L'Ajuntament estrena WhatsApp per comunicar-se amb els veïnsL'Ajuntament d'Alaior acaba de posar en marxa una nova eina de comunicació ciutadana. Es tracta d'un servei de missatgeria instantània a través de l'aplicació WhatsApp del mòbil, d'aquesta manera es donarà un pas més en noves tecnologies i en nous canals de comunicació amb els veïns del municipi, totalment gratuïts.

En concret, ha habilitat un número de telèfon, 699 065 710, que els usuaris que ho desitgin d'afegir a les seves agendes de contactes per rebre informació. El procediment per començar a rebre informació són dos simples passos: primer guardar el nombre a l'agenda de contactes, i segon, enviar el missatge "ALTA" a través del WhatsApp al número indicat, per començar a rebre els missatges. Aproximadament en un termini màxim de 48 hores, es rebrà un missatge de benvinguda i a partir d'aquest moment, la informació setmanal del municipi.

Les informacions que rebran els ciutadans que s'hagi donat d'alt seran d'interès municipal, agenda d'activitats municipals com els concerts, exposicions, terminis de pagament de taxes, inscripció d'activitats, lliurament de documentació per a subvencions, talls de trànsit i possibles emergències, entre d'altres.

És important tenir clar que aquesta eina no servirà per comunicar-se amb l'Ajuntament, amb el que els missatges que puguin manar els usuaris no seran contestats.

L'Ajuntament confia que aquest sistema serveixi perquè la informació municipal arribi de forma més fluïda als veïns.


Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
 
Destaquem...
   
Carpeta Ciutadana
Agenda Local
Avanç Revisió PGOU
Pla de Desenvolupament Turístic d'Alaior
Programa Festes Sant Llorenç 2010
El Casal de Joves Es Nou Bot
Xarxa de Biblioteques de Menorca
NOU PLA DE DINAMITZACIÓ COMERCIAL ALAIOR
Rutes saludables a Alaior
IDE menorca
GUIA D’ACOLLIDA PER A PERSONES NOUVINGUDES
Política de Medi Ambient
Som d'Alaior
Disfruta-lo
MANIFEST 700 ANYS
RSU


Horari atenció de dilluns a divendres de 8.00 a 14.30h i dijous de 16.00 a 19.30 h