Posta de sol des de - Cala en Porter Posta de sol des de - Cala en Porter  
 

Nova gespa per al camp de futbol municipal Els Pins

Nova gespa per al camp de futbol municipal Els PinsL'Ajuntament d'Alaior publicarà en breu al BOIB el concurs públic de licitació per canviar la gespa del camp de futbol municipal Els Pins, ja que el pis artificial actual, que es va instal·lar a l'any 2003, està molt deteriorat a causa del seu ús quotidià per més de 100 esportistes i al pas del temps.

L'Ajuntament de la localitat ha decidit substituir la gespa amb recursos propis, perquè el Govern balear i el Consell de Menorca han decidit no aportar recursos econòmics a dit projecte, amb un cost de prop de 198.000 euros. El Consistori ha optat per apostar per un leasing a 10 anys per poder afrontar aquesta inversió. El concurs públic oferirà més punts a les ofertes que incloguin l'increment de dos períodes anuals al termini de la garantia i el servei de manteniment i conservació de la gespa artificial durant tot el termini de durada del contracte.

Es tracta d'una iniciativa important perquè la situació actual de la gespa podria ser la causa de lesions entre els futbolistes. A més, l'Ajuntament d'Alaior sol·licitarà com a garantia de qualitat que la gespa compleixi amb els criteris de control de qualitat: Fifa Quality, Programme for Football Turf i nivell Fifa Quality Pro. Una de les millores que s'inclourà serà la instal·lació d'una base elàstica de 14 mil·límetres.


Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
 
Destaquem...
   
Carpeta Ciutadana
Agenda Local
Avanç Revisió PGOU
Pla de Desenvolupament Turístic d'Alaior
Programa Festes Sant Llorenç 2010
El Casal de Joves Es Nou Bot
Xarxa de Biblioteques de Menorca
NOU PLA DE DINAMITZACIÓ COMERCIAL ALAIOR
Rutes saludables a Alaior
IDE menorca
GUIA D’ACOLLIDA PER A PERSONES NOUVINGUDES
Política de Medi Ambient
Som d'Alaior
Disfruta-lo
MANIFEST 700 ANYS
RSU


Horari atenció de dilluns a divendres de 8.00 a 14.30h i dijous de 16.00 a 19.30 h