Posta de sol - platja de Son Bou Posta de sol - platja de Son Bou  
 

Alaior amplia el servei de retransmissions en directe a esdeveniments municipals i crea una hemeroteca

Alaior amplia el servei de retransmissions en directe a esdeveniments municipals i crea una hemeroteca L'Ajuntament d'Alaior amplia el servei de retransmissions en directe per incloure esdeveniments i actes municipals, a més es crea una hemeroteca de vídeos històrics.

 

Des de començament d'aquesta legislatura l'Ajuntament va posar en marxa el servei de retransmissions dels plenaris municipals en directe a través de la pàgina web municipal i les xarxes socials. Ara, després d'uns mesos en proves, s'ha ampliat aquest servei a esdeveniments importants com la II Fira de Turisme de Menorca o l'Acte Institucional de la Fundació del Poble.

 

Es tracta d'una iniciativa del Servei de Comunicació de l'Ajuntament d'Alaior que posa a l'abast de tots els ciutadans dues opcions per veure els vídeos, és a dir, a través de livestream en directe o, un cop s'ha acabat la retransmissió, el sistema permet recuperar la gravació per veure-ho en diferit, creant una hemeroteca de gravacions històriques.

 

Aquesta iniciativa es porta a terme amb recursos propis de l'Ajuntament d'Alaior que disposa de totes les eines necessàries per oferir aquest servei als ciutadans, amb l'objectiu de donar una major visibilitat i transparència a l'activitat política municipal, en general, i a la gestió de govern, en particular.

 

Es pot trobar el servei de retransmissions en directe i hemeroteca a l'apartat de «destacats», a la pàgina web de la corporació www.alaior.org

 

El regidor de Noves Tecnologies, Cristóbal Marqués, ha posat com a exemple que el pròxim cap de setmana es retransmetrà en directe l'Acte Institucional de la Fundació d'Alaior amb aquest sistema, amb un estalvi per la corporació, ja que en anys anteriors en contractava una empres privada per donar aquest servei.

 

A part d'aquesta novetat i gràcies a aquestes noves eines, l'Ajuntament d'Alaior és el primer de Menorca que està realitzant vídeo actes dels plenaris municipals, és a dir, totes les intervencions en el plenari queden recollides en un enllaç, en vers de transcriure en paper, amb l'estalvi de temps i de recursos que això suposa, i mantenint les garanties jurídiques.

 


Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
 
Destaquem...
   
Carpeta Ciutadana
Agenda Local
Avanç Revisió PGOU
Pla de Desenvolupament Turístic d'Alaior
Programa Festes Sant Llorenç 2010
El Casal de Joves Es Nou Bot
Xarxa de Biblioteques de Menorca
NOU PLA DE DINAMITZACIÓ COMERCIAL ALAIOR
Rutes saludables a Alaior
IDE menorca
GUIA D’ACOLLIDA PER A PERSONES NOUVINGUDES
Política de Medi Ambient
Som d'Alaior
Disfruta-lo
MANIFEST 700 ANYS
RSU


Horari atenció de dilluns a divendres de 8.00 a 14.30h i dijous de 16.00 a 19.30 h