Posta de sol - platja de Son Bou Posta de sol - platja de Son Bou  
 

Obert del 2 al 12 de maig el procés de preinscripcions per matricular a l'Escola Infantil Es Pouet

Obert del 2 al 12 de maig el procés de preinscripcions per matricular a l'Escola Infantil Es Pouet Avui dia 2 de maig s'obre el procés de preinscripcions per matricular a l'Escola Infantil Es Pouet els infants nascuts els anys 2015, 2016 i 2017, de cara al pròxim curs escolar 2017-18.

Les famílies interessades tenen del 2 al 12 de maig per presentar la sol·licitud de preinscripció al mateix centre escolar i dia 8 del mes que ve es portarà a terme una jornada de portes obertes per conèixer de primera mà el seu funcionament, tot i que l'escola està oberta cada dia de 8 a 14 hores i es pot sol·licitar informació trucant al número de telèfon 971 37 93 47 o enviant un correu electrònic a eiespouet@serveissocialsbalears.com.

Per a aquest pròxim curs 2017-18 l'Ajuntament d'Alaior convocarà un any més les beques d'ajuda a les famílies per a l'accés dels seus fillets a l'Escola Infantil Es Pouet amb una important partida pressupostària, amb l'objectiu d'ajudar a pagar una part de les quotes vigents pel servei d'escola infantil. El principal requisit per poder sol·licitar aquestes ajudes, que es convocaran el mes de juny, és haver fet la preinscripció i matrícula al centre escolar. A més, s'ha de destacar que durant aquest curs s'han obert dues aules de nadons més per donar resposta a tota la demanda.

Es Pouet és una escola destinada a fillets i filletes de 0 a 3 anys que fomenta l'autonomia dels infants que ajuda a crear una imatge positiva d'ells mateixos, valorar els altres companys de la mateixa edat, compartir espais i moments, comunicar-se mitjançant cançons, jocs, converses, etc. Els experts tenen clar que anara l'escola infantil és bàsic per a qualsevol infant, tant per al bon desenvolupament de la comunicació com per a la relació amb altres infants i l'autonomia personal.


Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
 
Destaquem...
   
Carpeta Ciutadana
Agenda Local
Avanç Revisió PGOU
Pla de Desenvolupament Turístic d'Alaior
Programa Festes Sant Llorenç 2010
El Casal de Joves Es Nou Bot
Xarxa de Biblioteques de Menorca
NOU PLA DE DINAMITZACIÓ COMERCIAL ALAIOR
Rutes saludables a Alaior
IDE menorca
GUIA D’ACOLLIDA PER A PERSONES NOUVINGUDES
Política de Medi Ambient
Som d'Alaior
Disfruta-lo
MANIFEST 700 ANYS
RSU


Horari atenció de dilluns a divendres de 8.00 a 14.30h i dijous de 16.00 a 19.30 h