Urbanització de Cala en Porter - fotografia cedida per l'associació de veïns de Cala en Porter - Urbanització de Cala en Porter Urbanització de Cala en Porter - fotografia cedida per l'associació de veïns de Cala en Porter - Urbanització de Cala en Porter  
 

Actuació d'Agustín El Casta

Actuació d'Agustín El Casta

L'actor mallorquí Agustin El Casta oferirà el seu gran show humorístic el pròxim 14 d'agost a les 22.30 hores a la Plaça Nova d'Alaior. 

 

Es tracta d'una iniciativa del departament de Festes, Fires i Mercats de l'Ajuntament d'Alaior, amb el patrocini de l'empresa hotelera Sol Milanos Pingüinos Menorca. 

 

El 1998 Agustín El Casta inicia el seu camí en solitari desenvolupant els seus personatges més coneguts, Lorenzo Llamas (el latin lover mallorquí que va fer ell sol el túnel de Sóller), Klaus Kartoflen (l'alemany resident que es vol integrar) o Don Diable (el diablito delegat dels pecats carnals a la Terra), entre d'altres.

 

Així com ho explica l'actor a la seva pàgina web http://www.elcasta.com, l'humor d'Agustín El Casta té un marcat caràcter local, clau del seu èxit a Mallorca (Producte Balear), tracta els temes i situacions que ocupen a tots els residents de la nostra comunitat autònoma, vist amb la psicologia de l'illenc.

 

L'acte és acte gratuït i obert al públic en general. 

 


Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
 
Destaquem...
   
Carpeta Ciutadana
Agenda Local
Avanç Revisió PGOU
Pla de Desenvolupament Turístic d'Alaior
Programa Festes Sant Llorenç 2010
El Casal de Joves Es Nou Bot
Xarxa de Biblioteques de Menorca
NOU PLA DE DINAMITZACIÓ COMERCIAL ALAIOR
Rutes saludables a Alaior
IDE menorca
GUIA D’ACOLLIDA PER A PERSONES NOUVINGUDES
Política de Medi Ambient
Som d'Alaior
Disfruta-lo
MANIFEST 700 ANYS
RSU


Horari atenció de dilluns a divendres de 8.00 a 14.30h i dijous de 16.00 a 19.30 h