Panoràmica de la ciutat d'Alaior - Panoràmica de la ciutat d'Alaior Panoràmica de la ciutat d'Alaior - Panoràmica de la ciutat d'Alaior  
 

Nou parc infantil a Cala en Porter

Nou parc infantil a Cala en Porter

Els residents i visitants del nucli turístic de Cala en Porten disposen des de fa escassos dies d'un nou parc infantil, per a nens/es de 2 a 14 anys d'edat, que s'ha ubicat al costat de l'Avinguda Central i del nou Passeig Marítim, el qual ha sofert una reforma integral després de les obres que van finalitzar just abans de l'inici de la temporada turística actual.

 

El nou parc infantil de 250 metres quadrats de superfície inclou diversos elements de joc i disposa de molt espai, cobert íntegrament per un paviment de cautxú antilliscant, resistent a les condicions climatològiques adverses i amb efecte amortidor de possibles caigudes.

 

El cost del projecte puja a 48.000 euros i la construcció d'aquest espai de lleure infantil ha estat possible gràcies a la reordenació integral de tot l'entorn del nou Passeig Marítim de Cala en Porter.

 

L'equip de govern de l'Ajuntament d'Alaior posa de manifest una vegada més amb aquesta iniciativa la seva aposta pel sector turístic i la modernització de les urbanitzacions.

 


Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
 
Destaquem...
   
Carpeta Ciutadana
Agenda Local
Avanç Revisió PGOU
Pla de Desenvolupament Turístic d'Alaior
Programa Festes Sant Llorenç 2010
El Casal de Joves Es Nou Bot
Xarxa de Biblioteques de Menorca
NOU PLA DE DINAMITZACIÓ COMERCIAL ALAIOR
Rutes saludables a Alaior
IDE menorca
GUIA D’ACOLLIDA PER A PERSONES NOUVINGUDES
Política de Medi Ambient
Som d'Alaior
Disfruta-lo
MANIFEST 700 ANYS
RSU


Horari atenció de dilluns a divendres de 8.00 a 14.30h i dijous de 16.00 a 19.30 h