Panoràmica de la ciutat d'Alaior - Panoràmica de la ciutat d'Alaior Panoràmica de la ciutat d'Alaior - Panoràmica de la ciutat d'Alaior  
 

El circ arriba a Alaior en el marc d'una nova edició del Mercat de Nit

El circ arriba a Alaior en el marc d'una nova edició del Mercat de Nit

La Plaça des Ramal serà, demà dimecres 23 d'agost a partir de les 20 hores, l'escenari d'una actuació de circ del 5è Encontre de Circ Social Acirkaos. A més, la música d'aquesta onzena edició del Mercat de Nit Alaior 2017 anirà a càrrec de Bep Marqués. La seva actuació començarà a partir de les 20.30 hores a Sa Plaça.

 

El principal fet diferencial d'aquest mercat són les tres zones diferenciades on s'hi ubiquen productes alimentaris, d'artesania i tant de comerç local com d'altres municipis de Menorca. Per tant, els carrers des Forn, Major, la Sala, Es Vergeret i Es Carreró s'ompliran, a partir de les 19 i fins les 23 hores, de 32 parades de joieria, bijuteria, pintures, macramé, productes patchwork, productes feltre, etc. S'ha de destacar que per participar en la zona d'artesania s'ha d'estar en possessió de la Carta d'Artesà. 

 

Per la seva part, els comerços adherits (llibreries, joieria-rellotgeria, productes de regal, sabates, complements, roba...) s'ubicaran al Carrer des Ramal, entre la Plaça des Ramal i Es Carreró. En canvi, els productes alimentaris (formatge, sobrassada, fruita, pastes, llaminadures...) se situaran també al Carrer des Ramal, entre la Plaça des Ramal i el Carrer de Balmes. 

 

Activitats complementàries al Mercat de Nit tots els dimecres d'estiu:

 

- Contacontes a la Biblioteca Pública a les 19.30 hores. - Degustació de Formatge amb Denominació d'Origen Mahón-Menorca. Fins el 30 d'agost al Carrer des Ramal. - Visites guiades pel centre històric d'Alaior. Recorregut guiat per la història i el patrimoni local, amb visita als llocs més emblemàtics de la població, com, per exemple, el Claustre del Convent de Sant Diego (conegut com a Pati de sa Lluna) que romandrà obert de 19 a 22.30 hores. Punt de trobada: 18.30 hores al Convent de Sant Diego. 

 

L'Ajuntament d'Alaior mantindrà la convocatòria oberta durant tot l'estiu per facilitar les inscripcions per ubicar un parada al Mercat de Nit. 

 

El Mercat de Nit d'Alaior és una activitat patrocinada per el Consell de Menorca, amb la col·laboració del Formatge amb Denominació d'Origen Mahón-Menorca.

 


Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
 
Destaquem...
   
Carpeta Ciutadana
Avanç Revisió PGOU
Pla de Desenvolupament Turístic d'Alaior
Programa Festes Sant Llorenç 2010
El Casal de Joves Es Nou Bot
Xarxa de Biblioteques de Menorca
NOU PLA DE DINAMITZACIÓ COMERCIAL ALAIOR
Rutes saludables a Alaior
IDE menorca
GUIA D’ACOLLIDA PER A PERSONES NOUVINGUDES
Política de Medi Ambient
Som d'Alaior
Agenda Local
Disfruta-lo
MANIFEST 700 ANYS
RSU


Horari atenció de dilluns a divendres de 8.00 a 14.30h i dijous de 16.00 a 19.30 h