Sostre de vidre pati interior de - l'Ajuntament d'Alaior Sostre de vidre pati interior de - l'Ajuntament d'Alaior  
 

El camp de futbol municipal Los Pinos estrena gespa

El camp de futbol municipal Los Pinos estrena gespa

Les obres de renovació de la gespa del camp de futbol municipal Los Pinos ja han finalitzat, de manera que les instal·lacions tornen a estar disponibles per als jugadors del CE Alaior abans de l'inici de la nova temporada.

 

L'Ajuntament de la localitat va decidir el passat mes d'abril substituir la gespa que es va instal·lar l'any 2003 perquè estava molt deteriorat, a causa del seu ús quotidià per més de 100 esportistes i al irremeiable pas del temps. El projecte s'ha dut a terme amb recursos propis del consistori, perquè el Govern balear i el Consell de Menorca van decidir no aportar ni un sol euro per a aquesta iniciativa, amb un cost de 181.000 euros més IVA aproximadament, i s'ha optat per apostar per un leasing a 10 anys per poder afrontar aquesta inversió.

 

Es tracta d'una iniciativa important perquè la situació anterior de la gespa podria ser la causa d'algunes lesions entre els futbolistes. A més, l'Ajuntament d'Alaior disposa com a garantia de qualitat que la gespa compleix amb els següents criteris de control de qualitat: Fifa Quality, Programme for Football Turf i nivell Fifa Quality Pro. A més, una de les millores incloses consisteix en una base elàstica de 14 mil·límetres.

 

L'alcaldessa d'Alaior, Misericòrdia Sugrañes, el regidor d'Esports, Festes, Mercats i Joventut, Rafel Quintana, el regidor de Policia, Brigada i Recursos Humans, Arturo Pons, i el president del CE Alaior, Antoni Alzina, han estrenat aquest matí el nova gespa. Cal destacar que l'Estadi Los Pinos és el segon de tota l'illa que estrena tapís, ja que des del passat 16 de juny els jugadors del Club Atlètic Villacarlos gaudeixen de la nova herba sintètica instal·lada al camp de futbol municipal d'Es Castell.

 


Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
 
Destaquem...
   
Carpeta Ciutadana
Agenda Local
Avanç Revisió PGOU
Pla de Desenvolupament Turístic d'Alaior
Programa Festes Sant Llorenç 2010
El Casal de Joves Es Nou Bot
Xarxa de Biblioteques de Menorca
NOU PLA DE DINAMITZACIÓ COMERCIAL ALAIOR
Rutes saludables a Alaior
IDE menorca
GUIA D’ACOLLIDA PER A PERSONES NOUVINGUDES
Política de Medi Ambient
Som d'Alaior
Disfruta-lo
MANIFEST 700 ANYS
RSU


Horari atenció de dilluns a divendres de 8.00 a 14.30h i dijous de 16.00 a 19.30 h