Façana de l'Ajuntament - Façana de l'Ajuntament Façana de l'Ajuntament - Façana de l'Ajuntament  
 

Alaior torna a subvencionar el transport públic urbà dels seus estudiants a Palma de Mallorca

Alaior torna a subvencionar el transport públic urbà dels seus estudiants a Palma de MallorcaEls estudiants universitaris i de mòduls de FP empadronats a Alaior es podran beneficiar d'un descompte en les tarifes del transport públic a Palma de Mallorca per aquest curs 17-18, gràcies al conveni de col·laboració entre els respectius ajuntaments.

Aquest és el QUART any des que es va engegar aquest conveni, amb l'acord aconseguit es beneficien els joves estudiants d'Alaior, que cursen estudis superiors a Palma de Mallorca, poden gaudir d'unes condicions especials en el transport públic per carretera que ofereix l'empresa EMT a la ciutat, així com en el servei Bici Palma.

Concretament a manera d'exemple: per al bitllet senzill, la subvenció serà de 0,70 euros/viatgi, corresponent a la diferència entre la tarifa de transport de l'EMT de perfil no resident (1,15 euros) i la tarifa per a estudiant (0,45 euros).

Amb aquest conveni els estudiants d'Alaior podran utilitzar el transport públic al mateix preu que els estudiants residents a Palma de Mallorca, sol·licitant prèviament la Targeta Ciutadana.

Una aposta més de l'Ajuntament d'Alaior en matèria d'educació i joventut, molt conscients del necessari el desenvolupament acadèmic dels seus joves, tant per a la seva formació personal com para en el futur la cerca de treball.


Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
 
Destaquem...
   
Carpeta Ciutadana
Agenda Local
Avanç Revisió PGOU
Pla de Desenvolupament Turístic d'Alaior
Programa Festes Sant Llorenç 2010
El Casal de Joves Es Nou Bot
Xarxa de Biblioteques de Menorca
NOU PLA DE DINAMITZACIÓ COMERCIAL ALAIOR
Rutes saludables a Alaior
IDE menorca
GUIA D’ACOLLIDA PER A PERSONES NOUVINGUDES
Política de Medi Ambient
Som d'Alaior
Disfruta-lo
MANIFEST 700 ANYS
RSU


Horari atenció de dilluns a divendres de 8.00 a 14.30h i dijous de 16.00 a 19.30 h