Posta de sol des de - Son Bou Posta de sol des de - Son Bou  
 

Gastronomia i cultura en la darrera edició del XVI Mercat de Nit d'Alaior 2017

Gastronomia i cultura en la darrera edició del XVI Mercat de Nit d'Alaior 2017

Aquest dimecres 13 de setembre se celebrarà l'última edició del XVI Mercat de Nit d'Alaior 2017 amb una demostració gastronòmica i pictòrica en directe a càrrec de l'Associació Fra Roger Gastronomia i Cultura.  A partir de les 20 hores a la Plaça des Ramal es portarà a terme aquesta iniciativa sota sota la premissa “cuinarem un quadre i pintarem un plat”. A més, també es podrà gaudir de l'actuació musical de Rondalla i Grup de Ball d'Alaior a partir de les 20.30 hores a Sa Plaça. 

 

El principal fet diferencial d'aquest mercat són les tres zones diferenciades on s'hi ubiquen productes alimentaris, d'artesania i tant de comerç local com d'altres municipis de Menorca. Per tant, els carrers des Forn, Major, la Sala, Es Vergeret i Es Carreró s'ompliran, a partir de les 19 i fins les 23 hores, de 32 parades de joieria, bijuteria, pintures, macramé, productes patchwork, productes feltre, etc. S'ha de destacar que per participar en la zona d'artesania s'ha d'estar en possessió de la Carta d'Artesà. 

 

Per la seva part, els comerços adherits (llibreries, joieria-rellotgeria, productes de regal, sabates, complements, roba...) s'ubicaran al Carrer des Ramal, entre la Plaça des Ramal i Es Carreró. En canvi, els productes alimentaris (formatge, sobrassada, fruita, pastes, llaminadures...) se situaran també al Carrer des Ramal, entre la Plaça des Ramal i el Carrer de Balmes. 

 

Activitats complementàries en aquest darrer Mercat de Nit:

 

- Contacontes a la Biblioteca Pública a les 19.30 hores. - Visites guiades pel centre històric d'Alaior. Recorregut guiat per la història i el patrimoni local, amb visita als llocs més emblemàtics de la població, com, per exemple, el Claustre del Convent de Sant Diego (conegut com a Pati de sa Lluna) que romandrà obert de 19 a 22.30 hores. Punt de trobada: 18.30 hores al Convent de Sant Diego. 

 

El Mercat de Nit d'Alaior és una activitat patrocinada per el Consell de Menorca, amb la col·laboració del Formatge amb Denominació d'Origen Mahón-Menorca.


Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
 
Destaquem...
   
Carpeta Ciutadana
Agenda Local
Avanç Revisió PGOU
Pla de Desenvolupament Turístic d'Alaior
Programa Festes Sant Llorenç 2010
El Casal de Joves Es Nou Bot
Xarxa de Biblioteques de Menorca
NOU PLA DE DINAMITZACIÓ COMERCIAL ALAIOR
Rutes saludables a Alaior
IDE menorca
GUIA D’ACOLLIDA PER A PERSONES NOUVINGUDES
Política de Medi Ambient
Som d'Alaior
Disfruta-lo
MANIFEST 700 ANYS
RSU


Horari atenció de dilluns a divendres de 8.00 a 14.30h i dijous de 16.00 a 19.30 h