Posta de sol - platja de Son Bou Posta de sol - platja de Son Bou  
 

Alaior destinarà 800.000 euros de recursos propis per electrificar l'ampliació del polígon La Trotxa

Alaior destinarà 800.000 euros de recursos propis per electrificar l'ampliació del polígon La Trotxa

L'equip de govern de l'Ajuntament d'Alaior està disposat a aportar 800.000 euros de recursos propis al projecte d'electrificació del polígon La Trotxa, una quantitat que suposa el 50% del cost total de la iniciativa que ascendeix a 1,6 milions d'euros. L'altra meitat hauria de ser sufragada a parts iguals pel Govern i per la Junta de Compensació de l'ampliació de la zona industrial, és a dir, 400.000 euros cadascun.

 

El Consistori i els empresaris han realitzat una sol·licitud formal a l'executiu autonòmic perquè col·labori econòmicament en la dotació elèctrica d'aquesta zona, amb l'aportació de 400.000 euros. Tots dos reclamen que el Govern adquireixi un compromís que s'hauria de reflectir en els Pressupostos de la Comunitat Autònoma de 2018.

 

L'alcaldessa, Misericòrdia Sugrañes, ha manifestat que "la manca de subministrament d'energia elèctrica en l'ampliació del Polígon Industrial paralitza completament el desenvolupament de la zona quan hi ha demanda que, lamentablement, no és viable, a causa de la manca assenyalada". A més, el projecte beneficiarà el futur creixement previst en el PGOU d'Alaior.

 

La sol·licitud remesa al Govern preveu també la petició d'intermediació de la conselleria d'Hisenda amb ISBA per obtenir una línia de crèdit que permeti sufragar els 400.000 euros que haurà d'aportar la Junta de Compensació.

 


Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
 
Destaquem...
   
Carpeta Ciutadana
Agenda Local
Avanç Revisió PGOU
Pla de Desenvolupament Turístic d'Alaior
Programa Festes Sant Llorenç 2010
El Casal de Joves Es Nou Bot
Xarxa de Biblioteques de Menorca
NOU PLA DE DINAMITZACIÓ COMERCIAL ALAIOR
Rutes saludables a Alaior
IDE menorca
GUIA D’ACOLLIDA PER A PERSONES NOUVINGUDES
Política de Medi Ambient
Som d'Alaior
Disfruta-lo
MANIFEST 700 ANYS
RSU


Horari atenció de dilluns a divendres de 8.00 a 14.30h i dijous de 16.00 a 19.30 h