Urbanització de Cala en Porter - fotografia cedida per l'associació de veïns de Cala en Porter - Urbanització de Cala en Porter Urbanització de Cala en Porter - fotografia cedida per l'associació de veïns de Cala en Porter - Urbanització de Cala en Porter  
 

Una UTE de Cooperatives d'Escoletes de Menorca gestionarà l'Escoleta d'Alaior

Una UTE de Cooperatives d'Escoletes de Menorca gestionarà l'Escoleta d'Alaior

L'Ajuntament d'Alaior adjudicarà la gestió de l'Escola Infantil Es Pouet a una UTE formada per nou escoletes de l'Illa. Conformen aquesta l'Escola Infantil Arc de Sant Marti, Joguina, Es Fabiol Sa Galera, Es Poriol, Coedinfe S.Coop, Coop. d'escoles Infantil de Maó. La mesa de contractació va tancar la passada setmana el procés amb l'adjudicació a la UTE que va treure la puntuació més alta tant en la part pedagògica com l'econòmica amb una puntuació final de 76,18 punts (26,73 + 49,44); seguida de BB Serveis que ha quedat en segona posició amb una puntuació de 25,89 (25,87 + 0,02). Cal esmentar que també es van presentar dues empreses més que van quedar excloses del concurs perquè no va arribar al mínim de la puntuació requerida en la part pedagògica.

 

La nova licitació garanteix la subrogació de tot el personal, protegeix la línia educativa del centre, recordar que l'Escola Infantil Es Pouet d'Alaior va complir el seu 10è aniversari el passat any, i és el centre de referència per tot el municipi, que durant els anys de funcionament ha demostrat el seu bon servei i pel qual han passat més d'un miler d'infants.

 

El regidor d'Educació, Cristóbal Marqués ha destacat l'esforç que ha fet l'Ajuntament per treure aquesta licitació en pocs mesos i millorar diferents aspectes del servei, l'empresa guanyadora del concurs gestionarà l'Escola Infantil fins a un màxim de 6 anys (4 anys més 2 de prorrogables) i un import de més de 2 milions i mig d'euros. Concretament a part de l'aportació municipal de 184.000 euros fixes per any i l'aportació de les famílies a través de les quotes, l'Ajuntament ha decidit establir com a important novetat, que per cada aula de més que s'obri durant el curs escolar, es realitzarà una aportació extra d'entre 8.000 i 22.000 euros. Un esforç considerable per part del consistori que té com a objectiu garantir una estabilitat econòmica i millorar el servei, així com fomentar l'obertura de noves aules. L'altra novetat és que ja en els plecs de condicions s'estableix el personal mínim de suport del centre, a part d'una major regulació de l'escola matinera i el menjador escolar.

 

L'Equip de Govern, ha valorat positivament l'esforç de l'Ajuntament i de les millores realitzades en aquesta nova licitació, agraint la feina feta durant els darrers 6 anys per l'anterior adjudicatària, BB Serveis.

 


Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
 
Destaquem...
   
Carpeta Ciutadana
L'any 2020, els períodes de cobrament voluntari dels tributs municipals de caràcter anual són els següents:

Primer Període: del 16 de març al 15 de maig

 Impost sobre vehicles
 50 % de l'impost sobre béns immobles (IBI)

Segon Periode: del 15 de juliol al 15 de setembre
 50 % de l'impost sobre béns immobles (IBI)
 Impost sobre activitats econòmiques (IAE)
 Taxa control d'animals de companyia amb obligació de vacunació (cans)
 Taxa per servei de recollida i tractament de fems
 Taxa per serveis de cementiri municipal
 Taxa per entrada de vehicles
 Taxa per parada de taxis
 Taxa per ocupació del domini públic
 Vedats de caça

Els rebuts domiciliats es carregaran els dies 4 d'abril i 3 d'agost, respectivament.
Agenda Local
Avanç Revisió PGOU
Pla de Desenvolupament Turístic d'Alaior
Programa Festes Sant Llorenç 2010
El Casal de Joves Es Nou Bot
Xarxa de Biblioteques de Menorca
NOU PLA DE DINAMITZACIÓ COMERCIAL ALAIOR
Rutes saludables a Alaior
IDE menorca
GUIA D’ACOLLIDA PER A PERSONES NOUVINGUDES
Política de Medi Ambient
Som d'Alaior
Disfruta-lo
MANIFEST 700 ANYS
RSU


Horari atenció de dilluns a divendres de 8.00 a 14.00h i dimecres de 16.00 a 19.30 h