Panoràmica de la ciutat d'Alaior - Panoràmica de la ciutat d'Alaior Panoràmica de la ciutat d'Alaior - Panoràmica de la ciutat d'Alaior  
 

Alaior consolida el programa d'animació a la lectura a Cala en Porter, amb una segona temporada de contacontes

Alaior consolida el programa d'animació a la lectura a Cala en Porter, amb una segona temporada de contacontes

Per segon any consecutiu, a partir del mes d'octubre i amb periodicitat mensual al Centre Cívic de Cala en Porter rebrà el visita d'un "contista".

 

Després d'una primera experiència molt reeixida durant la passada temporada des de l'àrea de Cultura s'ha decidit prorrogar aquesta acció cultural a la urbanització de forma sistemàtica i mantenir aquesta línia de descentralització d'aquest servei perquè arribi també amb facilitat als residents d'aquest nucli turístic i el seu entorn.

 

Així, la primera sessió d'aquesta segona temporada es desenvoluparà el proper dissabte, dia 7 d'octubre (11 hores), amb Gemma Moll, que oferirà el contacontes "Ballar amb els núvols".

 

D'ara endavant, els contes se celebraran cada primer dissabte de mes (amb excepció de gener, per coincidir amb les festes tradicionals de Reis), amb el propòsit de consolidar la cita i donar regularitat a les sessions. Així, fins a final de curs s'han programat vuit sessions, l'última de les quals es produirà el 5 de maig.

 

 

L'activitat de contacontes resulta atractiva i estimulant perquè acosta als nens a la lectura, que entenem que és la base indispensable per a l'adquisició de coneixements al llarg de tota la vida. En aquest sentit l'Ajuntament va donant passos per a la descentralització de programes d'animació a la lectura que fins fa poc s'havien dut a terme només a Alaior, i que pretenen contribuir a millorar la competència lectora dels més petits.

 


Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
 
Destaquem...
   
Carpeta Ciutadana
Agenda Local
Avanç Revisió PGOU
Pla de Desenvolupament Turístic d'Alaior
Programa Festes Sant Llorenç 2010
El Casal de Joves Es Nou Bot
Xarxa de Biblioteques de Menorca
NOU PLA DE DINAMITZACIÓ COMERCIAL ALAIOR
Rutes saludables a Alaior
IDE menorca
GUIA D’ACOLLIDA PER A PERSONES NOUVINGUDES
Política de Medi Ambient
Som d'Alaior
Disfruta-lo
MANIFEST 700 ANYS
RSU


Horari atenció de dilluns a divendres de 8.00 a 14.30h i dijous de 16.00 a 19.30 h