Sostre de vidre pati interior de - l'Ajuntament d'Alaior Sostre de vidre pati interior de - l'Ajuntament d'Alaior  
 

Beques i ajudes a l’estudi per al foment de l’ocupació

L’Ajuntament d’Alaior ha publicat per cinquè any consecutiu les bases que han de regir les beques i ajudes a l’estudi per al foment de l’ocupació, curs 2017-2018. Es tracta d'una iniciativa continuista de l'actual equip de govern municipal per fomentar l'ocupació i ajudar als estudiants de la localitat.

 

Aquestes beques i ajudes estan especialment dirigides als joves d’entre 16 i 30 anys, empadronats al municipi d’Alaior, que vulguin continuar els estudis i la seva finalitat és el pagament de les matrícules i quotes del curs.

 

La quantitat destinada a cobrir aquests ajuts és la mateixa que la convocatòria anterior, és a dir, un total de de 5.000 euros. Cal recordar que enguany es manté la novetat que es va introduir l'any passat i que va suposar la creació de la “Targeta Ciutadana per estudiants a Palma de Mallorca”, amb aquesta targeta els joves estudiants es beneficien dels mateixos descomptes per utilització del transport urbà que els empadronats a Palma de Mallorca.

 

Amb la convocatòria de beques i ajudes a l’estudi per al foment de l’ocupació es podran sol·licitar ajuts per formació professional de grau mitja o superior, cursos de postgrau, màsters o doctorats, cursos d’especialització, cursos d’idiomes dins l’àmbit universitari...

 

El termini de presentació de sol·licituds finalitzarà el 31 de desembre de 2017. El link on trobareu la informació i el formulari es <http://alaior.sedelectronica.es/admissible/7843c9bf-4afa-4429-abc9-c49764e6054c>

 


Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
 
Destaquem...
   
Carpeta Ciutadana
Avanç Revisió PGOU
Pla de Desenvolupament Turístic d'Alaior
Programa Festes Sant Llorenç 2010
El Casal de Joves Es Nou Bot
Xarxa de Biblioteques de Menorca
NOU PLA DE DINAMITZACIÓ COMERCIAL ALAIOR
Rutes saludables a Alaior
IDE menorca
GUIA D’ACOLLIDA PER A PERSONES NOUVINGUDES
Política de Medi Ambient
Som d'Alaior
Agenda Local
Disfruta-lo
MANIFEST 700 ANYS
RSU


Horari atenció de dilluns a divendres de 8.00 a 14.30h i dijous de 16.00 a 19.30 h