Sostre de vidre pati interior de - l'Ajuntament d'Alaior Sostre de vidre pati interior de - l'Ajuntament d'Alaior  
 

Els tres col·legis d'Alaior celebraran conjuntament per primera vegada el Carnaval

Els tres col·legis d'Alaior celebraran conjuntament per primera vegada el Carnaval

L'Ajuntament d'Alaior ha organitzat un any més un extens i variat programa per celebrar el Carnaval a la població, amb algunes interessants novetats per als nens i nenes del municipi.

 

La festa començarà el Dijous Llarder, a les 11 del matí, quan els alumnes més petits de les escoles del municipi voltaran pels carrers del poble i visitaran en Bernat Figuerola a l'Ajuntament. Posteriorment, es dirigiran al poliesportiu per ballar amb l'actuació d'Esport Art. 

 

El mateix dia al capvespre, a les 18 hores, cercavila de la Banda de Cornetes i Tambors d'Alaior i recollida d'en Bernat Figuerola per anar a ballar al poliesportiu amb Música&Show del DJ Toni. A la mateixa hora, al Club de Jubilats s'oferirà un berenar de coca i xocolata i gran ball amb Jesús Álvarez. 

 

Al dia següent, divendres 9 de febrer a partir de les 18 hores, el Poliesportiu Municipal acollirà la primera festa de Carnaval que celebraran conjuntament tots els col·legis del poble: La Salle d'Alaior, el CEIP Inspector Comas Camps i el CEIP Mestre Duran. 

 

Dissabte dia 10 les activitats començaran abans del que és habitual, concretament a les 11 hores, amb DJ i música en directe a càrrec de Menorca Festa a la Plaça des Ramal. Posteriorment, a les 18 hores a Cala en Porter, setena Minirua de Carnaval que organitza l'Associació de Veïns amb la col·laboració de l'Ajuntament. La sortida serà des de la Plaça Gran i acabarà a la Sala Polivalent. A continuació, animació amb DJ i música en directe a càrrec de Menorca Festa. Lliurament de premis a les millors disfresses i moltes sorpreses. 

 

 

Una hora i mitja més tard, a les 19.30 hores, començarà la Gran Rua de Carnaval d'Alaior, amb sortida des del carrer Comerç, desfilada i concentració posterior al poliesportiu, on tindrà lloc l'exhibició dels grup participants i el lliurament de premis. S'ha de destacar que les comparses podran actuar a Sa Plaça i al Poliesportiu on, després de la Gran Rua, tindrà lloc un Ball de Carnaval amenitzat per la Música&Show del DJ Toni. A més, tothom que vulgui podrà quedar-se a sopar a benefici del Club de Bàsquet Jovent. Convé recordar que demà acabarà el termini d'inscripcions per participar a la Rua de Carnaval.

 

S'ha de destacar que l'Ajuntament lliurarà un 1er premi de 700 euros i un pernill, un 2n premi de 400 euros i un pernill i un 3r premi de 200 euros i un pernil als millors grups  o comparses. També hi haurà altres premis de 150 euros a l'originalitat, a la coreografia, a la simpatia, a l'elaboració, etc. A més, per segon any consecutiu, hi haurà un premi sorpresa per a la comparsa més votada d'entre els participants. 

 

El dilluns dia 12 a partir de les 22 hores i fins les 3 de la matinada, revetlla juvenil a la Plaça des Ramal amb DJ Bauxa (discjòquei de Ritmo Menorca). A més, a partir de les 23.30 hores, un grup de joves músics animaran els carrers del centre de la població. Finalment, a les 00.30 hores de la matinada, Gran Revetlla de Carnaval al poliesportiu amb música de balls de saló amb el grup Joe Mina i, a continuació, DJ Ritmo Menorca. 

 

La cloenda del Carnaval tindrà lloc dimarts dia 13 de febrer (el Darrer Dimarts) a partir de les 19 hores amb la sortida de la comitiva funerària des de l'Ajuntament, cercavila pel poble amb la Banda de Cornetes i Tambors d'Alaior, i posterior lectura del testament d'en Bernat Figuerola a Sa Plaça. 

 

L'Ajuntament recorda que la zona autoritzada per llençar petards és exclusivament entre el poliesportiu i el col·legi La Salle el dijous dia 8, a partir de les 15 hores, i els dies 10, 11 i 13. El divendres 9 i el dilluns 12 no està permès. 

 


Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
 
Destaquem...
   
Carpeta Ciutadana
L'any 2020, els períodes de cobrament voluntari dels tributs municipals de caràcter anual són els següents:

Primer Període: del 16 de març al 15 de maig

 Impost sobre vehicles
 50 % de l'impost sobre béns immobles (IBI)

Segon Periode: del 15 de juliol al 15 de setembre
 50 % de l'impost sobre béns immobles (IBI)
 Impost sobre activitats econòmiques (IAE)
 Taxa control d'animals de companyia amb obligació de vacunació (cans)
 Taxa per servei de recollida i tractament de fems
 Taxa per serveis de cementiri municipal
 Taxa per entrada de vehicles
 Taxa per parada de taxis
 Taxa per ocupació del domini públic
 Vedats de caça

Els rebuts domiciliats es carregaran els dies 4 d'abril i 3 d'agost, respectivament.
Agenda Local
Avanç Revisió PGOU
Pla de Desenvolupament Turístic d'Alaior
Programa Festes Sant Llorenç 2010
Xarxa de Biblioteques de Menorca
NOU PLA DE DINAMITZACIÓ COMERCIAL ALAIOR
Rutes saludables a Alaior
IDE menorca
GUIA D’ACOLLIDA PER A PERSONES NOUVINGUDES
Política de Medi Ambient
Som d'Alaior
Disfruta-lo
MANIFEST 700 ANYS
RSU


Horari atenció de dilluns a divendres de 8.00 a 14.00h i dimecres de 16.00 a 19.30 h