Façana de l'Ajuntament - Façana de l'Ajuntament Façana de l'Ajuntament - Façana de l'Ajuntament  
 

L'Ajuntament d'Alaior licita l'obra d'embelliment de l'entorn del Convent de Sant Diego

L'Ajuntament d'Alaior licita l'obra d'embelliment de l'entorn del Convent de Sant Diego

L'Ajuntament d'Alaior licita les obres de reurbanització de l'entorn del Convent de Sant Diego, actuació encaminada a la millora i embelliment del nucli urbà la imatge va ser seleccionada a través d'un procés de participació ciutadana. Aquesta actuació ha de servir per completar la imatge després de la recuperació i restauració de l'edifici del Convent de Sant Diego i aconseguir una solució estètica harmònica amb el seu entorn.

 

El projecte respectarà les característiques tipològiques pròpies del nucli tradicional i contempla la pacificació d'aquest tram de la via, per convertir-la en una zona prioritzada al vianant, però al mateix temps fent-la compatible amb la circulació rodada. L'actuació crearà una zona de descans a la part baixa del tram que ha de servir com a punt de trobada i d'accés a l'edifici públic.

 

Quant a l'embelliment cal esmentar que gràcies a l'aportació de l'associació ASMAR-Caterina Mercadal es projecta una enllumenat ornamental que il·luminarà tota la façana del carrer de ses Escoles i lateral de l'edifici del Convent per un import de 30.985 €. La il·luminació serà amb projectors LED i comptarà amb la tecnologia RGB per a l'elecció del color segons les escenes o moments programats.

 

L'actuació té un pressupost base de 297.784,36 € amb un termini d'execució de 4 mesos i es podran presentar les ofertes durant els 26 dies naturals comptant des de la publicació al BOIB.

 


Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
 
Destaquem...
   
Carpeta Ciutadana
Avanç Revisió PGOU
Pla de Desenvolupament Turístic d'Alaior
Programa Festes Sant Llorenç 2010
El Casal de Joves Es Nou Bot
Xarxa de Biblioteques de Menorca
NOU PLA DE DINAMITZACIÓ COMERCIAL ALAIOR
Rutes saludables a Alaior
IDE menorca
GUIA D’ACOLLIDA PER A PERSONES NOUVINGUDES
Política de Medi Ambient
Som d'Alaior
Agenda Local
Disfruta-lo
MANIFEST 700 ANYS
RSU


Horari atenció de dilluns a divendres de 8.00 a 14.30h i dijous de 16.00 a 19.30 h