Sostre de vidre pati interior de - l'Ajuntament d'Alaior Sostre de vidre pati interior de - l'Ajuntament d'Alaior  
 

La Junta Municipal de Turisme impulsa la 3a Fira pro Turisme de Menorca

La Junta Municipal de Turisme impulsa la 3a Fira pro Turisme de Menorca

L'Ajuntament d'Alaior conjuntament amb la Junta Municipal de Turisme, hi treballa una any més, amb el suport del sector turístic, Consell Insular de Menorca i el Parc Bit en l'organització de la 3a Fira pro Turisme de Menorca, que se celebrarà al municipi d'Alaior del 6 al 8 d'abril.

 

A la reunió d'ahir de la Comissió de Turisme del municipi s'ha establert el 19 de febrer com la data d'obertura de les inscripcions que, després de l'èxit aconseguit a la segona edició de l'any passat, en aquesta ocasió es pretén consolidar aquest esdeveniment com un referent del sector turístic de tota l'illa.

 

El marc escollit per a la celebració de la III Fira pro Turisme de Menorca és el poliesportiu de l'IES Josep Miquel Guàrdia d'Alaior com un gran espai d'exposició de les empreses turístiques participants, així com també altres espais per a l'àmbit de l'comerciar, l'agroalimentació i la gastronomia.

 

La Comissió de Turisme reunida ahir amb empresaris i representants de les patronals empresarials i institucionals ha aprovat diversos aspectes organitzatius, així com els eixos temàtics de la fira que s'anunciaran en breu. A més, també s'ha acordat dur a terme unes jornades tècniques relacionades amb el sector turístic del 4 al 5 d'abril al Parc Bit.

 

Cal destacar que les empreses participants a la fira van a disposar de la possibilitat de presentar públicament el seu projecte, servei i / o projecte turístic.

 

 

La doble finalitat de la Fira de Turisme de Menorca és mostrar el caràcter del principal actiu econòmic de Menorca a la població insular i de crear un espai de trobada i formació del sector professional del turisme a l'illa.

 

En els propers dies s'anunciaran els diferents ponents que seran presents a la III Fira de Turisme de Menorca del 6 al 8 d'abril.

 


Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
 
Destaquem...
   
Carpeta Ciutadana
Avanç Revisió PGOU
Pla de Desenvolupament Turístic d'Alaior
Programa Festes Sant Llorenç 2010
El Casal de Joves Es Nou Bot
Xarxa de Biblioteques de Menorca
NOU PLA DE DINAMITZACIÓ COMERCIAL ALAIOR
Rutes saludables a Alaior
IDE menorca
GUIA D’ACOLLIDA PER A PERSONES NOUVINGUDES
Política de Medi Ambient
Som d'Alaior
Agenda Local
Disfruta-lo
MANIFEST 700 ANYS
RSU


Horari atenció de dilluns a divendres de 8.00 a 14.30h i dijous de 16.00 a 19.30 h