Poblat prehistòric de So na Caçana. Carretera Alaior - Cala en Porter - So na Caçana Poblat prehistòric de So na Caçana. Carretera Alaior - Cala en Porter - So na Caçana  
 

Nous comerços participen en el Mercat d'Estocs i Tapes d'Alaior

Nous comerços participen en el Mercat d'Estocs i Tapes d'Alaior

L'annex de l'Institut Josep Miquel Guàrdia acollirà de nou el X Mercat d'Estocs i Tapes d'Alaior els dies 16, 17 i 18 de febrer, una iniciativa que organitza l'Associació de Comerciants i Empresaris de la localitat en col·laboració amb l'Àrea d'Esports, Festes, Mercats i Joventut de l'Ajuntament.

 

Es tracta d'un esdeveniment ja consolidat en el calendari de fires a nivell insular i que s'ha convertit en el més antic que es celebra a tots els municipis de Menorca. En aquesta ocasió participaran un total de 20 comerços integrats en l'Associació de Comerciants i Empresaris d'Alaior (Ascea), una xifra similar a la de l'any passat i que posa de manifest una vegada més l'empenta del teixit comercial i empresarial del municipi.

 

És important destacar que els alumnes del cicle formatiu de Comerç de l'IES Josep Miquel Guàrdia han participat per primera vegada en l'organització de la Fira, una iniciativa l'objectiu persegueix l'acostament dels estudiants a la realitat del sector comercial d'Alaior, en particular, i de Menorca, en general.

 

Els visitants podran trobar roba d'home, dona i nens, llenceria, sabates, productes relacionats amb la teràpies naturals i la salut, pastissos, gelats, etc. En total seran cinc-cents metres quadrats de locals comercials que, des de divendres a partir de les 18 hores fins a les 14.30 hores de diumenge oferiran els seus productes a preus de final de temporada, amb l'objectiu de buidar els seus magatzems i renovar l'estoc de cara a la primavera i l'estiu. El mercat oferirà a més un servei de bar permanent assumit pel bar Es Racó d'en Ñoño.

 

És important destacar les facilitats d'accés, les bones comunicacions (just davant de la parada d'autobús) i la disponibilitat de places d'aparcament als voltants del Mercat d'Estocs.

 

L'Ajuntament dóna suport a aquesta convocatòria i aporta tota la logística en el muntatge del pavelló i la col·laboració en activitats complementàries. Així, per cinquè any consecutiu, el consistori, a través de l'Àrea de Fires i Mercats, oferirà una sessió de contacontes: El Viatge, de Laia Galcerán, el dissabte 17 a les 18 hores al poliesportiu de l'IES Josep Miquel Guàrdia. Com a novetat d'enguany mereix especial menció, en aquest àmbit, l'actuació de Beta Teatre (Grup de Teatre pre_Lector i Primeres Lectures Amics Mostra Teatral) el diumenge 18 de febrer a les 12 hores en el mateix emplaçament que l'activitat anterior.

 

A més, la Protectora d'Animals tornarà a estar present un any més al mercat, igual que un boti-boti per als més petits, i l'Estació de Servei de la localitat informarà, a la zona de mostres de la fira, sobre els productes i serveis que ofereixen als seus clients.

 

L'Associació de Comerciants i Empresaris d'Alaior ha decidit repetir un any més el sorteig d'una nit d'hotel per a dues persones amb servei de spa inclòs en un establiment hoteler de l'Illa. Per cada compra realitzada el client rebrà un tiquet de participació.

 

La inauguració serà a les 18 hores del divendres 16 de febrer i romandrà obert fins a les 21 hores. L'horari d'obertura del dia següent serà de 10 a 21 hores i, finalment, el diumenge obrirà també a les 10 hores del matí però tancarà a les 14.30 hores.

 


Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
 
Destaquem...
   
Carpeta Ciutadana
L'any 2020, els períodes de cobrament voluntari dels tributs municipals de caràcter anual són els següents:

Primer Període: del 16 de març al 15 de maig

 Impost sobre vehicles
 50 % de l'impost sobre béns immobles (IBI)

Segon Periode: del 15 de juliol al 15 de setembre
 50 % de l'impost sobre béns immobles (IBI)
 Impost sobre activitats econòmiques (IAE)
 Taxa control d'animals de companyia amb obligació de vacunació (cans)
 Taxa per servei de recollida i tractament de fems
 Taxa per serveis de cementiri municipal
 Taxa per entrada de vehicles
 Taxa per parada de taxis
 Taxa per ocupació del domini públic
 Vedats de caça

Els rebuts domiciliats es carregaran els dies 4 d'abril i 3 d'agost, respectivament.
Agenda Local
Avanç Revisió PGOU
Pla de Desenvolupament Turístic d'Alaior
Programa Festes Sant Llorenç 2010
Xarxa de Biblioteques de Menorca
NOU PLA DE DINAMITZACIÓ COMERCIAL ALAIOR
Rutes saludables a Alaior
IDE menorca
GUIA D’ACOLLIDA PER A PERSONES NOUVINGUDES
Política de Medi Ambient
Som d'Alaior
Disfruta-lo
MANIFEST 700 ANYS
RSU


Horari atenció de dilluns a divendres de 8.00 a 14.00h i dimecres de 16.00 a 19.30 h