Posta de sol des de la - Cova d'en Xoroi Posta de sol des de la - Cova d'en Xoroi  
 

Projecte de renovació de l'enllumenat públic de l'Avinguda Verge del Toro

Projecte de renovació de l'enllumenat públic de l'Avinguda Verge del Toro

L'Ajuntament d'Alaior licita les obres de renovació de l'enllumenat públic del tram situat a l'avinguda Verge del Toro entre els carrers Caminet des Pou Nou i la Carretera Nova. L'avinguda Verge del Toro pertany a la trama urbana i presenta un enllumenat obsolet i amb serioses deficiències que necessita la seva renovació. Es projecta substituir les actuals lluminàries situades a la mitgera central per un enllumenat més urbà situant les noves lluminàries en les dues voreres. D'aquesta manera s'aconseguirà una millora substancial en l'eficiència de l'enllumenat públic però alhora es millorarà l'estètica de l'entorn, donant prioritat a la zona de vianants.

 

El projecte presenta la instal·lació de 68 fanals de 4,5 metres d'altura amb tecnologia Led i una imatge més urbana pròpia de la zona. La factura energètica es reduirà 5 vegades a l'actual, passant dels 13.500 W actuals a una potència de 2.652 W.

 

Alhora s'aprofitarà la inversió a càrrec del projecte de l'asfaltat de la fibra òptica per a pavimentar tota la calçada.

 

El projecte compta amb un pressupost de 168.954,67 € i un termini d'execució de 2 mesos. Les ofertes es podran presentar durant els 26 dies naturals comptant des de la publicació al BOIB.

 


Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
 
Destaquem...
   
Carpeta Ciutadana
Agenda Local
Avanç Revisió PGOU
Pla de Desenvolupament Turístic d'Alaior
Programa Festes Sant Llorenç 2010
El Casal de Joves Es Nou Bot
Xarxa de Biblioteques de Menorca
NOU PLA DE DINAMITZACIÓ COMERCIAL ALAIOR
Rutes saludables a Alaior
IDE menorca
GUIA D’ACOLLIDA PER A PERSONES NOUVINGUDES
Política de Medi Ambient
Som d'Alaior
Disfruta-lo
MANIFEST 700 ANYS
RSU


Horari atenció de dilluns a divendres de 8.00 a 14.30h i dijous de 16.00 a 19.30 h