Posta de sol des de la - Cova d'en Xoroi Posta de sol des de la - Cova d'en Xoroi  
 

Entrega de premis del 7è Certamen de Relat Breu i el 4t Concurs de Disseny de Portada de Revista

Entrega de premis del 7è Certamen de Relat Breu  i el 4t Concurs de Disseny de Portada de Revista

L'Institut Josep Miquel Guàrdia i Ajuntament d'Alaior van portar a terme ahir al Centre de Cultura Convent de Sant Diego l'acte d'entrega dels premis del 7è Certamen de Relat Breu i el 4t Concurs de Disseny de Portada de Revista, un concurs en el que hi han participat més de 300 alumnes de les etapes de primària i secundària dels centres educatius circumscrits als municipis d’Alaior, que es detallen a continuació: CEIP Inspector Dr. Comas, IES Josep Miquel Guàrdia i CC La Salle d'Alaior. S'ha de destacar la consolidació d'aquest premis que ja arriben a la setena edició i que en la convocatòria d'enguany tornat a supera la participació d'edicions anteriors arribant e més de 300 participants.

 

L'import de cada premi és de 40 euros en el cas del certamen de relat breu i de 40 euros en el cas del concurs de disseny de portada de revista. El concurs es divideix en quatre categories de premis en cada cas i en cada una d'elles s'han premiat dos estudiants amb un xec regal per un valor de 40 euros destinats a adquirir material didàctic.

 

L’entrega de premis es va ahir dilluns al Convent de Sant Diego davant més de 150 nens i pares que van venir a veure el lliurament, i on tant els directors dels centres escolars que hi han participat com els responsables de l’Ajuntament van destacar la gran participació dels alumnes a totes les etapes escolars, animant a tots els alumnes a seguir participant en futures edicions.Els membres del jurat han destacat els treballs realitzats per tots els participants i els animen a continuar cultivant la seva creativitat i formació.

 


Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
 
Destaquem...
   
Carpeta Ciutadana
Agenda Local
Avanç Revisió PGOU
Pla de Desenvolupament Turístic d'Alaior
Programa Festes Sant Llorenç 2010
El Casal de Joves Es Nou Bot
Xarxa de Biblioteques de Menorca
NOU PLA DE DINAMITZACIÓ COMERCIAL ALAIOR
Rutes saludables a Alaior
IDE menorca
GUIA D’ACOLLIDA PER A PERSONES NOUVINGUDES
Política de Medi Ambient
Som d'Alaior
Disfruta-lo
MANIFEST 700 ANYS
RSU


Horari atenció de dilluns a divendres de 8.00 a 14.30h i dijous de 16.00 a 19.30 h