Posta de sol - platja de Son Bou Posta de sol - platja de Son Bou  
 

Les flors envairan Alaior per rebre la primavera

Les flors envairan Alaior per rebre la primavera

Alaior celebra per quart any consecutiu amb l'arribada de la primavera la iniciativa Dies de Flors, una activitat de dinamització cultural, gastronòmica i d'oci que omplirà de flors i d'ornamentació decorativa tot el nucli urbà, Son Bou, Torre Solí i Cala en Porter . Les principals novetats d'aquesta quarta edició seran la festa Flower Power i la "Ruta de sa Croqueta".

 

Dies de Flors se celebrarà els dies 11, 12 i 13 de maig a Alaior, 18, 19 i 20 a Son Bou i Torre Solí i, finalment, 25, 26 i 27de maig a Cala en Porter.

 

Cal destacar l'esforç i l'enginy dels 10 establiments participants a la Ruta de sa Croqueta, ja que els bars i restaurants inscrits en la iniciativa oferiran durant tres dies a residents i visitants un creatiu itinerari per degustar una tapa de croquetes més una beguda per mòdic preu de tres euros. Aquesta proposta continuarà els següents caps de setmana a les urbanitzacions.

 

A més, aquest any s'ha incorporat al programa una festa Flower Power el dissabte 12 de maig de 20 a 23 hores a la Plaça Nova, un esdeveniment al qual es recomana assistir vestit amb roba hippie per ambientar encara més si és possible el mateix.

 

Durant aquests dies els comerços obriran el dissabte a la tarda i diumenge al matí, de manera que l'esdeveniment es converteix en una activitat de dinamització econòmica.

 

El programa d'activitats preveu la inauguració del certamen el divendres 11 de maig a les 13 hores. Posteriorment, es podrà iniciar la visita als espais públics i establiments col·laboradors decorats amb motius florals. A la tarda, començarà la Ruta de sa Croqueta. Cal destacar la cercavila del dissabte 12 de maig a partir de les 19 hores de la Banda Juvenil d'Alaior, que finalitzarà a la Plaça Nova.

 

Les visites i la Ruta de sa Croqueta continuaran el dissabte 12 i el diumenge 13 de maig durant tot el dia.

 

L'itinerari dels diferents escenaris decorats amb motius florals és el següent: Carrer des Ramal, Plaça des Ramal, Sant Josep (sota el pont), Sa Plaça, Dalt és Fossar, Plaça Nova, Ajuntament, Sant Diego, Calan Busquets i Av. Pare Huguet.

 

El 63è Concurs Floral del col·legi La Salle s'inaugurarà el mateix dissabte a les 19 hores al Convent de Sant Diego i es podrà visitar fins al diumenge dia 13 de maig a les 21 hores. Mitja hora abans es procedirà a la seva clausura amb el lliurament de premis.

 

L'Ajuntament d'Alaior convida a menorquins i turistes perquè visitin el municipi durant aquestes dates.

 


Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
 
Destaquem...
   
Carpeta Ciutadana
Agenda Local
Avanç Revisió PGOU
Pla de Desenvolupament Turístic d'Alaior
Programa Festes Sant Llorenç 2010
El Casal de Joves Es Nou Bot
Xarxa de Biblioteques de Menorca
NOU PLA DE DINAMITZACIÓ COMERCIAL ALAIOR
Rutes saludables a Alaior
IDE menorca
GUIA D’ACOLLIDA PER A PERSONES NOUVINGUDES
Política de Medi Ambient
Som d'Alaior
Disfruta-lo
MANIFEST 700 ANYS
RSU


Horari atenció de dilluns a divendres de 8.00 a 14.30h i dijous de 16.00 a 19.30 h