Posta de sol - platja de Son Bou Posta de sol - platja de Son Bou  
 

Obert el termini per sol·licitar beques per accedir a l'Escola Infantil Municipal d'Alaior

Obert el termini per sol·licitar beques 
per accedir a l'Escola Infantil Municipal d'AlaiorL'Ajuntament d'Alaior ha obert per sisè any consecutiu el període de sol·licituds de les beques perquè els nens/es de 0 a 3 anys puguin accedir a l'escoleta infantil Es Pouet d’Alaior.

Aquestes beques pretenen ser un ajut per totes aquelles famílies que utilizen l’Escoleta. Aquest any s'ha tornat a incrementar la quantia econòmica que destina l’Ajuntament per beques, fins arribar als 14.230 euros per repartir entre les sol·licituds presentades, gràcies a l’aportació del Consell Insular de Menorca i l'Ajuntament d’Alaior.

Les beques de les quotes de l'escoleta infantil es concediran fins a un màxim del 75% del cost anual de l'activitat. No obstant això, excepcionalment i previ informe dels serveis socials, es podrà obtenir una beca pel 100% de les quotes esmentades. Aquest any com a principal novetat s’han pujat el màxim d’ingressos per unitat familiar per arribar a més famílies

El termini de presentació de sol·licituds comença el pròxim 2 de juliol i finalitzarà dia 20 de juliol de 2018, ambdós inclosos.

La finalitat de les beques és pujar el percentatge d’escolarització del municipi, remarcant la importància de l'educació en aquesta etapa, on tots els professionals consideren que l'escolarització dels infants de 0 a 3 anys serveix per detectar de forma precoç possibles necessitats especials i així corregir-les.

El regidor d'Educació, Cristóbal Marqués, també ha destacat que des del 2015 l'Àrea de Serveis Socials de l'Ajuntament d'Alaior, amb la col·laboració del Servei d'Atenció Primerenca, estan duent a terme una important campanya per escolaritzar el 100% dels nens i nenes de 2 anys empadronats al municipi, així com el màxim d'alumnes de 1 any.


Per aquest motiu per tercer any consecutiu s'està portant a terme la campanya anomenada «Vine a l'Escoleta!» per donar a conèixer i conscienciar a pares i mares de la importància de l'escolarització de 0 a 3 anys. També ha recordat la importància de matricular-se el mes de juny, d'aquesta manera es poden obrir més aules al mes de setembre, donant una millor atenció i menys alumnes per aula. A més ha destacat l'esforç que realitza l'Ajuntament amb l’educació infantil del municipi, aportant més del 50% dels recursos econòmics, que juntament amb l’esforç de les famílies fan possible el bon funcionament de l'escoleta, mentre l’aportació de la resta d’administracions no arriba al 10%.

Més informació a la pàgina web de l'Ajuntament http://www.alaior.org/


Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
 
Destaquem...
   
Carpeta Ciutadana
L'any 2020, els períodes de cobrament voluntari dels tributs municipals de caràcter anual són els següents:

Primer Període: del 16 de març al 15 de maig

 Impost sobre vehicles
 50 % de l'impost sobre béns immobles (IBI)

Segon Periode: del 15 de juliol al 15 de setembre
 50 % de l'impost sobre béns immobles (IBI)
 Impost sobre activitats econòmiques (IAE)
 Taxa control d'animals de companyia amb obligació de vacunació (cans)
 Taxa per servei de recollida i tractament de fems
 Taxa per serveis de cementiri municipal
 Taxa per entrada de vehicles
 Taxa per parada de taxis
 Taxa per ocupació del domini públic
 Vedats de caça

Els rebuts domiciliats es carregaran els dies 4 d'abril i 3 d'agost, respectivament.
Agenda Local
Avanç Revisió PGOU
Pla de Desenvolupament Turístic d'Alaior
Programa Festes Sant Llorenç 2010
El Casal de Joves Es Nou Bot
Xarxa de Biblioteques de Menorca
NOU PLA DE DINAMITZACIÓ COMERCIAL ALAIOR
Rutes saludables a Alaior
IDE menorca
GUIA D’ACOLLIDA PER A PERSONES NOUVINGUDES
Política de Medi Ambient
Som d'Alaior
Disfruta-lo
MANIFEST 700 ANYS
RSU


Horari atenció de dilluns a divendres de 8.00 a 14.00h i dimecres de 16.00 a 19.30 h