Façana de l'Ajuntament - Façana de l'Ajuntament Façana de l'Ajuntament - Façana de l'Ajuntament  
 

Alaior confia el VII concert de pleniluni a la cantant Anna Ferrer

Alaior confia el VII concert de pleniluni a la cantant Anna Ferrer

Acompanyada de Mario Mas, la cantautora menorquina oferirà un repertori especial de cançons dedicades a la lluna, la terra i el mar el 27 de juliol, en el poblat arqueològic de Torre d'en Gaumés

 

Anna Ferrer serà aquest any la intèrpret encarregada d'oferir el concert de lluna plena que des de fa set anys ve organitzant l'Ajuntament d'Alaior en el poblat arqueològic de Torre d'en Gaumés, amb la intenció d'emfatitzar la bellesa del patrimoni històric en harmonia amb l'art i la natureza.

 

Anna Ferrer és una cantautora menorquina que s'obre pas en el món de la música. En Alaior va participar en diverses edicions en els cors del Festival de la Cançó i més recentment, després d'haver aprofundit en els seus estudis musicals, l'any passat va tenir una gran oportunitat de treure el cap en el concert ofert per Toti Soler, en el marc de les Vetllades del Pati de sa Lluna.

 

La lluna la torna a saludar i Anna Ferrer podrà oferir una programació molt tel·lúrica amb un repertori que ha preparat especialment amb ocasió del pleniluni de juliol i que repetirà a l'agost a Barcelona.

 

Es tracta d'un repertori de temes de tots els temps, però amb especial accent en la cultura mediterrània que abraça el concert i l'esdevenir d'aquesta artista.

 

Anna Ferrer Coll (Maó 1993) es va iniciar en estudis musicals a l'edat de tres anys. Ha estat solista del grup s'Albaida, amb el qual va gravar els discos Xalandria i Soldemà). La seva especialització en música folk i tradicional l'ha portat per diversos festivals.

 

En la seva actuació l'acompanyarà un músic de primera, Mario Mas, a la guitarra espanyola, llaüt i amb guitarra elèctrica, que precisament es troba a l'illa per aquestes dates.

 

 

Anna Ferrer va acceptar fa uns mesos la invitació de l'Ajuntament, per la singularitat i el repte que suposa cantar en ple camp envoltada dels vestigis de les civilitzacions que ens han precedit.

 

Anna Ferrer Coll (Maó 1993) es va iniciar en estudis musicals a l'edat de tres anys. Ha estat solista del grup s'Albaida, amb el qual va gravar els discos Xalandria i Soldemà). La seva especialització en música folk i tradicional l'ha portat per diversos festivals.

 

Ha cursat estudis superiors de música moderna i participat en les formacions de ESEM Taller de Músics, The New Catalan Ensemble, Luzazul, A l'aire, Magnus Lluna, Coetus, entre d'altres.

 

L'any passat va presentar el seu primer projecte de cançons pròpies recollides sota el títol «Tel·lúria», molt espiritual, que ha vingut presentant al llarg de tot aquest any i també, recentment, a Lanzarote.

 

L'Ajuntament d'Alaior va introduir els concerts de lluna plena fa set anys, per crear ocasions singulars i exclusives, tractant de posar el focus en la bellesa del paisatge insular i en el patrimoni arquitectònic i particularment del poblat de Torre d'en Gaumés, que és , fins on es coneix, el més extens de tota Balears.

 

Per a això, s'habilita un aparcament, amb suficient capacitat en el predi que dóna nom al recinte.

 

El concert es desenvolupa a l'esplanada d'entrada al jaciment, al costat d'un conjunt de restes arqueològiques per als que es procura il·luminació ambiental. Compta també amb la col·laboració de la Fundació Turisme Menorca.

 

L'actuació començarà a les 21.30 hores.

 

Fins a la data, l'Ajuntament ha buscat un to íntim i serè per als concerts de lluna plena que, a més, han vingut alternant intèrprets femenins amb masculins, en la següent successió:

 

Olga Román (2012), David Vidal, Lore Arantzamendi, Guillem Soldevila, Maria Àngels Gornés, Aitor de Castells i ara, el proper, Anna Ferrer.

 


Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
 
Destaquem...
   
Carpeta Ciutadana
L'any 2020, els períodes de cobrament voluntari dels tributs municipals de caràcter anual són els següents:

Primer Període: del 16 de març al 15 de maig

 Impost sobre vehicles
 50 % de l'impost sobre béns immobles (IBI)

Segon Periode: del 15 de juliol al 15 de setembre
 50 % de l'impost sobre béns immobles (IBI)
 Impost sobre activitats econòmiques (IAE)
 Taxa control d'animals de companyia amb obligació de vacunació (cans)
 Taxa per servei de recollida i tractament de fems
 Taxa per serveis de cementiri municipal
 Taxa per entrada de vehicles
 Taxa per parada de taxis
 Taxa per ocupació del domini públic
 Vedats de caça

Els rebuts domiciliats es carregaran els dies 4 d'abril i 3 d'agost, respectivament.
Agenda Local
Avanç Revisió PGOU
Pla de Desenvolupament Turístic d'Alaior
Programa Festes Sant Llorenç 2010
El Casal de Joves Es Nou Bot
Xarxa de Biblioteques de Menorca
NOU PLA DE DINAMITZACIÓ COMERCIAL ALAIOR
Rutes saludables a Alaior
IDE menorca
GUIA D’ACOLLIDA PER A PERSONES NOUVINGUDES
Política de Medi Ambient
Som d'Alaior
Disfruta-lo
MANIFEST 700 ANYS
RSU


Horari atenció de dilluns a divendres de 8.00 a 14.00h i dimecres de 16.00 a 19.30 h