Panoràmica de la ciutat d'Alaior - Panoràmica de la ciutat d'Alaior Panoràmica de la ciutat d'Alaior - Panoràmica de la ciutat d'Alaior  
 

Música, dansa, teatre musical, arqueologia, cinema i gastronomia a les II Vetllades del Pati de sa Lluna

Música, dansa, teatre musical, arqueologia, cinema i gastronomia a les II Vetllades del Pati de sa Lluna

L'antic convent de Sant Diego, d'Alaior acollirà aquest estiu per segon any consecutiu, un variat i divers programa d'activitats culturals que inclou actuacions musicals, dansa, conferències, degustacions gastronòmiques, etc.  

 

L'Àrea de Cultura de l'Ajuntament d'Alaior, amb la col·laboració de l'Agència de Turisme de les Illes Balears, ha confeccionat un atractiu programa que s'ofereix a residents i visitants des del 19 de juliol al 13 de setembre. 

 

La segona edició de les Vetllades del Pati de sa Lluna se celebraran principalment els dijous durant les dates indicades i començaran aquest mateixa setmana amb Dansa Auba Saura, acompanyada al piano per Óscar Amieba. 

 

A partir d'aquest moment, es desplegarà tota un equilibrat programa d'activitats que apunta a persones de tota edat i espectadors locals, nacionals i internacionals. 

 

La programació inclou esdeveniments únics, amb un important ventall de gèneres i estils musicals diferents. Dia 26 de juliol actuaran Los Chaveas, un conjunt de joves andalusos d'Almeria que presentaran un repertori de rumba i flamenc il·lustrat per una "bailaora". Dos dies després, dissabte 28 de juliol, es presentaran els Papers 03 que parlen de Fra Roger, un frare nascut a Alaior i que va residir al Convent de Sant Diego. Posteriorment, l'Associació Fra Roger oferirà una degustació gastronòmica.  

 

La programació continuarà dia 2 d'agost amb cabaret per adults a càrrec de Mô Teatre: Històries del segle XX. Intervindran gran músics com Suso González, l'alaiorenca Ruth Florit i el ballarí Joan Taltavull, amb un desplegament escenogràfic dissenyat per Matilde Muñiz. 

 

També s'han de destacar, entre d'altres, el taller d'arqueologia per a fillets i la presentació del documental “El Misteri de les Taules” (3 d'agost), una demostració de pintura ràpida a càrrec de Aida Mauri (22 d'agost) i les actuacions de Big Mama Montse & Sister Marion (blues), Rita Barber (fado), Chepito i los Mambo Cha (música cubana) i Júlia Colom (música mediterrània) els dies 9, 16, 23 i 30 d'agost respectivament. 

 

Dia 6 de setembre els ritmes brasilers i del Carib arribaran de la mà d'Opinao i, finalment, el 13 de setembre es tancarà la segona edició d'aquestes Vetllades d'Estiu del Pati de sa Lluna amb el plat fort de la temporada, l'actuació d'Andrea Motis & J. Chamorro, un concert de música jazz únic i exclusiu d'autèntic luxe. 

 

La batlesa, Misericordia Sugrañes, ha posat de manifest l'esforç que suposa per l'Ajuntament la organització d'un programa cultural d'aquest nivell en un espai que s'ha d'acabar d'acondicionar i d'enllestir el seu projecte museístic, però que va néixer amb l'objectiu de fomentar la cultura i està destinat a ser un emplaçament d'irradiació cultural. 

 


Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
 
Destaquem...
   
Carpeta Ciutadana
L'any 2020, els períodes de cobrament voluntari dels tributs municipals de caràcter anual són els següents:

Primer Període: del 16 de març al 15 de maig

 Impost sobre vehicles
 50 % de l'impost sobre béns immobles (IBI)

Segon Periode: del 15 de juliol al 15 de setembre
 50 % de l'impost sobre béns immobles (IBI)
 Impost sobre activitats econòmiques (IAE)
 Taxa control d'animals de companyia amb obligació de vacunació (cans)
 Taxa per servei de recollida i tractament de fems
 Taxa per serveis de cementiri municipal
 Taxa per entrada de vehicles
 Taxa per parada de taxis
 Taxa per ocupació del domini públic
 Vedats de caça

Els rebuts domiciliats es carregaran els dies 4 d'abril i 3 d'agost, respectivament.
Agenda Local
Avanç Revisió PGOU
Pla de Desenvolupament Turístic d'Alaior
Programa Festes Sant Llorenç 2010
El Casal de Joves Es Nou Bot
Xarxa de Biblioteques de Menorca
NOU PLA DE DINAMITZACIÓ COMERCIAL ALAIOR
Rutes saludables a Alaior
IDE menorca
GUIA D’ACOLLIDA PER A PERSONES NOUVINGUDES
Política de Medi Ambient
Som d'Alaior
Disfruta-lo
MANIFEST 700 ANYS
RSU


Horari atenció de dilluns a divendres de 8.00 a 14.00h i dimecres de 16.00 a 19.30 h