Panoràmica de la ciutat d'Alaior - Panoràmica de la ciutat d'Alaior Panoràmica de la ciutat d'Alaior - Panoràmica de la ciutat d'Alaior  
 

L'Ajuntament d'Alaior treu a licitació la reforma de la zona esportiva de Cala en Porter

L'Ajuntament d'Alaior treu a licitació la reforma de la zona esportiva de Cala en PorterLa Junta de Govern de l'Ajuntament d'Alaior va aprovar els plecs de contractació del projecte de reforma de la zona esportiva de Cala en Porter, per la qual cosa les empreses ja poden presentar les seves ofertes. Recordar que el projecte consisteix en la instal·lació de gespa artificial al camp de futbol, i també s'han introduït propostes de millora com el canvi de la instal·lació elèctrica i lluminàries, i el tancament del recinte.

La renovació de la zona esportiva de Cala en Porter és un projecte molt il·lusionant per tot el nucli turístic i residencial més antic de Menorca. Des de l'Ajuntament d'Alaior fa temps que s'està treballat intensament per fer tot això possible, amb l'objectiu de recuperar i modernitzar una zona esportiva que va ser un important lloc de trobada durant la dècada dels 90.
En el camp de futbol de cala en Porter, malgrat el seu mal estat actual, es realitzen activitats extraescolars, escoles d'estiu i també trobades com el tradicional partit de festes de Cala en Porter entre Anglaterra i Espanya. També fa ús del terreny de joc el Club de Petanca de Cala en Porter, un dels clubs de petanca amb més adeptes de tota l'illa.
El projecte de renovació de la zona esportiva de Cala en Porter surt a licitació per un import de 164.000 euros i es poden presentar ofertes fins dimarts 14 d'agost.


Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
 
Destaquem...
   
Carpeta Ciutadana
Agenda Local
Avanç Revisió PGOU
Pla de Desenvolupament Turístic d'Alaior
Programa Festes Sant Llorenç 2010
El Casal de Joves Es Nou Bot
Xarxa de Biblioteques de Menorca
NOU PLA DE DINAMITZACIÓ COMERCIAL ALAIOR
Rutes saludables a Alaior
IDE menorca
GUIA D’ACOLLIDA PER A PERSONES NOUVINGUDES
Política de Medi Ambient
Som d'Alaior
Disfruta-lo
MANIFEST 700 ANYS
RSU


Horari atenció de dilluns a divendres de 8.00 a 14.30h i dijous de 16.00 a 19.30 h