Panoràmica de la ciutat d'Alaior - Panoràmica de la ciutat d'Alaior Panoràmica de la ciutat d'Alaior - Panoràmica de la ciutat d'Alaior  
 

Exhibició del Club de Gimnàstica Rítmica d'Alaior

El Club de Gimnàstica Rítmica d'Alaior oferirà una exhibició avui dimecres a partir de les 19 hores a la Plaça des Ramal. A més, en la novena edició del XVII Mercat de Nit d'Alaior 2018, també es podrà gaudir, a les 20.30 hores a Sa Plaça,  de l'actuació musical de Circo Dúo.

 

Per tercer any consecutiu s'han habilitat tres zones diferenciades per ubicar productes agroalimentaris, articles d'artesania i les paradetes dels comerços d'Alaior i d'altres municipis de Menorca, la qual cosa segueix sent avui en dia el principal fet diferencial d'aquest mercat en comparació a d'altres de la resta de l'Illa.

 

Per tant, els carrers des Forn, Major, la Sala, Es Vergeret i Es Carreró s'ompliran tots els dimecres d'estiu, a partir de les 19 i fins les 23 hores, de parades de joieria, bijuteria, pintures, macramé, productes feltre, etc. S'ha de destacar que per poder instal·lar un estand a la zona d'artesania s'ha d'estar en possessió de la Carta d'Artesà. 

 

En canvi, els comerços adherits (productes de regal, llibres, sabates, complements, roba...) i els productes alimentaris s'ubicaran al Carrer des Ramal.

 

Activitats complementàries al Mercat de Nit:

 

L'Hora del Conte: Pintem el món, a càrrec de Silvia Vivó. Biblioteca Pública a les 19.30 hores. 

 

Degustació de Formatge amb Denominació d'Origen Mahón-Menorca. Cada dimecres al Carrer des Ramal. 

 

Visites guiades pel centre històric d'Alaior. Recorregut guiat per la història i el patrimoni local, amb visita als indrets més emblemàtics de la població. Punt de trobada a les 18.30 hores al Convent de Sant Diego. Més informació a rutaturisticalalaior@gmail.com. 

 

Ruta turística Alaior. Inclou tres punts d'interès turístic: l'església de Santa Eulàlia, el refugi antiaeri de la Guerra Civil i una casa tradicional del poble. La ruta és lliure. Més informació a rutaturisticalalaior@gmail.com. 

 

Exposició de treballs d'alumnes de l'Escola Municipal de Dibuix i Pintura. Del 31 de juliol al 9 d'agost al Centre Internacional de Gravat Xalubínia.

 

Moscardó&Moscardó “Impressions Creuades”. Del 1 al 31 d'agost a l'Església de Sant Diego.

 

9ª edició de “Retrats de Lô” del Col·lectiu de Fotògrafs d'Alaior. Del 25 de juliol al 8 d'agost  a la sala d'Activitats Ciutadanes de la Casa Consistorial. 

 

 

L'Ajuntament d'Alaior mantindrà la convocatòria oberta durant tot l'estiu per facilitar les inscripcions per ubicar un parada al Mercat de Nit. 

 

El Mercat de Nit d'Alaior és una activitat patrocinada per el Consell de Menorca, amb la col·laboració del Formatge amb Denominació d'Origen Mahón-Menorca.

 


Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
 
Destaquem...
   
Carpeta Ciutadana
Agenda Local
Avanç Revisió PGOU
Pla de Desenvolupament Turístic d'Alaior
Programa Festes Sant Llorenç 2010
El Casal de Joves Es Nou Bot
Xarxa de Biblioteques de Menorca
NOU PLA DE DINAMITZACIÓ COMERCIAL ALAIOR
Rutes saludables a Alaior
IDE menorca
GUIA D’ACOLLIDA PER A PERSONES NOUVINGUDES
Política de Medi Ambient
Som d'Alaior
Disfruta-lo
MANIFEST 700 ANYS
RSU


Horari atenció de dilluns a divendres de 8.00 a 14.30h i dijous de 16.00 a 19.30 h