Panoràmica de la ciutat d'Alaior - Panoràmica de la ciutat d'Alaior Panoràmica de la ciutat d'Alaior - Panoràmica de la ciutat d'Alaior  
 

Obert el procés de sol·licituds de subvencions per a la rehabilitació de façanes a Alaior

Obert el procés de sol·licituds de subvencions per a la rehabilitació de façanes a Alaior

L'Ajuntament d'Alaior ha obert el període de sol·licituds de subvencions per a la rehabilitació i restauració de façanes. 

 

Els propietaris d'un immoble o les comunitats de propietaris que no hagin rebut subvencions d'aquest tipus en els últims 10 anys tenen fins al 30 de novembre de 2018 per presentar les sol·licituds.

 

Els principals requisits que s'han de complir per poder obtenir una subvenció són estar al corrent de pagament amb les obligacions tributàries amb l'Ajuntament d'Alaior i no trobar-se en cap dels supòsits que determinen la impossibilitat d'obtenir la condició de persona beneficiària, d'acord amb l'article 13.2 de la Let 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions. 

 

Totes les obres començades en el 2018, incloses les iniciades abans d'obrir-se aquesta convocatòria, poden sol·licitar la subvenció. Totes les ajudes econòmiques estan condicionades a l'obtenció de la corresponent llicència d'obra i és imprescindible que s'indiqui en el pressupost les mesures de la superfície a pintar.

 

Podeu trobar aquesta informació i documentació  a presentar en la seu electrònica goo.gl/UWmx9r o presencialment al registre de l'Ajuntament.

 


Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
 
Destaquem...
   
Carpeta Ciutadana
Agenda Local
Avanç Revisió PGOU
Pla de Desenvolupament Turístic d'Alaior
Programa Festes Sant Llorenç 2010
El Casal de Joves Es Nou Bot
Xarxa de Biblioteques de Menorca
NOU PLA DE DINAMITZACIÓ COMERCIAL ALAIOR
Rutes saludables a Alaior
IDE menorca
GUIA D’ACOLLIDA PER A PERSONES NOUVINGUDES
Política de Medi Ambient
Som d'Alaior
Disfruta-lo
MANIFEST 700 ANYS
RSU


Horari atenció de dilluns a divendres de 8.00 a 14.30h i dijous de 16.00 a 19.30 h