Poblat prehistòric de So na Caçana. Carretera Alaior - Cala en Porter - So na Caçana Poblat prehistòric de So na Caçana. Carretera Alaior - Cala en Porter - So na Caçana  
 

Alaior actua a les escoles mentre segueix a l'espera de notícies de la Conselleria d'Educació

Alaior actua a les escoles mentre segueix a l'espera de notícies de la Conselleria d'Educació

Aviat farà tres mesos de la petició urgent de reunió amb el Conseller

 

La setmana que ve es compliran tres mesos des que l'Ajuntament d'Alaior va denunciar l'abandonament dels dos col·legis públics i l'institut de secundària del municipi per part de la Conselleria d'Educació del Govern Balear. A dia d'avui, tres mesos després, seguim sense cap novetat al respecte de les diferents inversions promeses per als tres centres escolars.

 

Recordem que actualment l'única obra que té llicència, projecte, pressupost i ha estat licitada és el tancament de l'entrada del CEIP Mestre Duran que havia de realitzar-se el passat estiu, però que no han començat les obres ni se sap quan començaran. Sobre la reforma del gimnàs de l'IES Josep Miquel Guàrdia per transformar-los en aules, segueix sense presentar-se el projecte per obtenir la llicència municipal, el que provocarà problemes d'espai per al pròxima curs escolar. Finalment, seguim sense tenir notícies sobre la teulada de l'annex del CEIP Inspector Doctor Comas Camps.

 

El regidor d'Educació, Cristóbal Marqués, ha recordat que ja portem gairebé tres mesos des que l'equip de govern de l'Ajuntament d'Alaior va demanar una reunió urgent amb el conseller d'Educació del Govern Balear aprofitant la visita a Menorca que realitzava aquesta setmana. Després de tres mesos el conseller ha visitat Menorca en diferents ocasions però no ha passat per Alaior, ignorant la petició de reunió de l'Ajuntament al costat dels directors dels tres centres educatius afectats del municipi.

 

L'únic que compleix és l'Ajuntament d'Alaior que ha multiplicat el seu pressupost per a inversions en els centres escolars amb prop de 60 mil euros de treballs realitzats aquest passat estiu, a més durant aquesta s'ha canviat tot el sòl de l'annex del CEIP Inspector Doctor Comas Camps que va patir les conseqüències de les pluja el passat estiu, per un paviment sintètic el cost ha ascendit 16.754 euros.

 

En aquest sentit l'alcaldessa del municipi Coia Sugrañes ha denunciat el passotisme del conseller d'Educació, Martí March, al qual fa tres mesos se li va demanar una reunió urgent i de la qual encara no s'ha rebut contestació, no és tan difícil concretar una reunió amb els centres educatius i l'Ajuntament per així tractar d'obtenir el compromís per part de la Conselleria de quan estaran llestes les tres obres pendents a Alaior i que algunes d'ells acumules dos anys de retard. Amb aquesta actitud demostra la seva falta d'interès i preocupació pels 1.500 estudiants que tenim a Alaior.

 


Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
 
Destaquem...
   
Carpeta Ciutadana
Agenda Local
Avanç Revisió PGOU
Pla de Desenvolupament Turístic d'Alaior
Programa Festes Sant Llorenç 2010
El Casal de Joves Es Nou Bot
Xarxa de Biblioteques de Menorca
NOU PLA DE DINAMITZACIÓ COMERCIAL ALAIOR
Rutes saludables a Alaior
IDE menorca
GUIA D’ACOLLIDA PER A PERSONES NOUVINGUDES
Política de Medi Ambient
Som d'Alaior
Disfruta-lo
MANIFEST 700 ANYS
RSU


Horari atenció de dilluns a divendres de 8.00 a 14.30h i dijous de 16.00 a 19.30 h