Posta de sol des de - Cala en Porter Posta de sol des de - Cala en Porter  
 

Recta final de les obres de pluvials de Cala en Porter

Recta final de les obres de pluvials de Cala en PorterLes obres que està executant l'Ajuntament d'Alaior de canalització de les aigües pluvials dels carrers Sant Jordi, Llevant, "s'Emanador" i l'Avinguda Central de Cala en Porter han arribat a la recta final i a partir de la setmana que ve, si el temps ho permet, es començarà amb l'asfaltat dels diferents carrers afectats.

El principal objectiu d'aquesta important obra pública, prevista a la documentació tècnica del Pla Director de Clavegueram de Cala en Porter i en el Pla Director de Sanejament i Pluvials de l'any 2006, és dotar de la infraestructura de recollida d'aigua de pluja als carrers afectats.

Cal assenyalar que abans de l'arribada de l'equip de govern del Partit Popular a l'Ajuntament l'any 2011, només es realitzaven actuacions puntuals que no solucionaven els problemes en la recollida i canalització de les aigües pluvials. És una urbanització que es va construir sense infraestructura de pluvials, només sanejament i per la topografia de la zona provoca molts problemes.

El regidor d'obres, Cristóbal Marqués, ha recordat que des del 2011 s'ha seguit el Pla Director de Clavegueram de Cala en Porter i en el Pla Director de Sanejament i Pluvials elaborat per l'empresa gestora de l'aigua, en els quals s'indiquen els punts crítics i com s'havien d'atacar per fases. Ja que evidentment fer-ho tot de cop és impossible.

Marquès també destaca que la zona en la qual s'està treballant ara és una de les més problemàtiques de la urbanització de Cala en Porter perquè no disposa d'una via natural de sortida per a l'aigua i, per tant, quan plou es queda tota la calçada completament entollada. Així mateix ha declarat que la intenció de l'equip de govern és aprofitar cada any la temporada baixa per seguir escometent una nova fase dels pluvials de Cala en Porter, i així solucionar els problemes dels veïns de la zona, com s'ha demostrat durant aquests anys.

Les actuals obres van ser adjudicades a principis d'estiu a l'empresa Antonio i Diego S.A. i ascendeix fins als 169.900 euros, obres que no van començar fins al final de la temporada turística per ocasionar els menors problemes possibles, ja que les actuacions afectaven diferents carrers, entre elles l'Avinguda Central.


Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
 
Destaquem...
   
Carpeta Ciutadana
Agenda Local
Avanç Revisió PGOU
Pla de Desenvolupament Turístic d'Alaior
Programa Festes Sant Llorenç 2010
El Casal de Joves Es Nou Bot
Xarxa de Biblioteques de Menorca
NOU PLA DE DINAMITZACIÓ COMERCIAL ALAIOR
Rutes saludables a Alaior
IDE menorca
GUIA D’ACOLLIDA PER A PERSONES NOUVINGUDES
Política de Medi Ambient
Som d'Alaior
Disfruta-lo
MANIFEST 700 ANYS
RSU


Horari atenció de dilluns a divendres de 8.00 a 14.30h i dijous de 16.00 a 19.30 h