Façana de l'Ajuntament - Façana de l'Ajuntament Façana de l'Ajuntament - Façana de l'Ajuntament  
 

Alaior visita FITUR 2019

Alaior visita FITUR 2019

L'alcaldessa d'Alaior, Misericòrdia Sugrañes, i el regidor de Fires i Mercats, Rafael Quintana, van visitar ahir la fira de turisme més important d'Espanya, FITUR, que se celebra a Madrid durant tota la setmana.

 

L'objectiu principal d'aquesta iniciativa és conèixer de primera mà l'organització d'un esdeveniment d'aquestes característiques per, posteriorment, aplicar els coneixements adquirits en l'estratègia organitzativa de la Fira pro Turisme de Menorca, la quarta edició se celebrarà un any més el proper mes d'abril a Alaior.

 

Sugrañes i Quintana han aprofitat aquesta jornada de treball a FITUR per reunir-se amb empresaris del sector turístic i conèixer així, de primera mà, les dificultats, les fortaleses i els reptes de la principal activitat econòmica de Menorca.

 

Aquesta visita a FITUR també ha servit per posar de manifest la debilitat de la promoció turística de Menorca en comparació amb Eivissa, en disposar l'illa menor d'un estand propi que li permet diferenciar-se de la resta de les destinacions turístiques. En canvi, Menorca ha acudit a FITUR un any més sota l'auspici de la marca Illes Balears i en el mateix estand que Mallorca.

 

Misericòrdia Sugrañes ha afirmat que "Menorca es mereix un estand propi que li permeti disposar de més visibilitat, en una fira l'objectiu més important de tots els participants és captar l'atenció i l'interès dels visitants i dels agents turístics més importants de tot el món".


Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
 
Destaquem...
   
Carpeta Ciutadana
Agenda Local
Avanç Revisió PGOU
Pla de Desenvolupament Turístic d'Alaior
Programa Festes Sant Llorenç 2010
El Casal de Joves Es Nou Bot
Xarxa de Biblioteques de Menorca
NOU PLA DE DINAMITZACIÓ COMERCIAL ALAIOR
Rutes saludables a Alaior
IDE menorca
GUIA D’ACOLLIDA PER A PERSONES NOUVINGUDES
Política de Medi Ambient
Som d'Alaior
Disfruta-lo
MANIFEST 700 ANYS
RSU


Horari atenció de dilluns a divendres de 8.00 a 14.30h i dijous de 16.00 a 19.30 h