Posta de sol des de - Cala en Porter Posta de sol des de - Cala en Porter  
 

Alaior avança un dia la celebració del Carnaval

Alaior avança un dia la celebració del Carnaval

L' Ajuntament d'Alaior ha organitzat un extens i variat programa per celebrar el Carnaval a la població, amb la novetat de la Festa de les Illes Balears, que consistirà amb un concert de Tomeu Penya i Clara Gorrias el divendres 1 de març a les 21 hores al Convent de Sant Diego. 

 

La festa començarà dimecres que ve a les 18 hores, un dia abans del que és habitual,  amb Teatre de Xoc i posterior animació infantil al poliesportiu. Les associacions de pares i mares dels centres educatius del municipi La Salle d'Alaior, el CEIP Inspector Doctor Comas i i el CEIP Mestre Duran organitzen conjuntament aquesta activitat de Carnaval. 

 

Dijous Llarder al capvespre, a les 18 hores, cercavila de la Banda de Cornetes i Tambors d'Alaior i recollida d'en Bernat Figuerola per anar a ballar al poliesportiu amb Música&Show del DJ Toni. A la mateixa hora, al Club de Jubilats s'oferirà un berenar de coca i xocolata.

 

Al dia següent, divendres 1 de març a partir de les 18 hores a Cala en Porter, vuitena Minirua de Carnaval que organitza l'Associació de Veïns amb la col·laboració de l'Ajuntament. La sortida serà des de la Plaça Gran i acabarà a la Sala Polivalent. A continuació, animació infantil amb Bauxa i els seus amics. Lliurament de premis a les millors disfresses i moltes sorpreses. 

 

Una hora i mitja més tard, a les 19.30 hores, començarà la Gran Rua de Carnaval d'Alaior, amb sortida des del carrer Comerç, desfilada i concentració posterior al poliesportiu, on tindrà lloc l'exhibició dels grup participants i el lliurament de premis. S'ha de destacar que les comparses podran actuar a Sa Plaça i al Poliesportiu on, després de la Gran Rua, tindrà lloc un Ball de Carnaval amenitzat per la Música&Show del DJ Toni. A més, tothom que vulgui podrà quedar-se a sopar a benefici del Club de Bàsquet Jovent. 

 

S'ha de destacar que l'Ajuntament lliurarà un 1er premi de 700 euros i un pernill, un 2n premi de 400 euros i un pernill i un 3r premi de 200 euros i un pernil als millors grups  o comparses. També hi haurà altres premis de 150 euros a l'originalitat, a la coreografia, a la simpatia, a l'elaboració, etc. A més, per tercer any consecutiu, hi haurà un premi sorpresa per a la comparsa més votada d'entre els participants. 

 

El concert de Tomeu Penya i Clara Gorrias, amb motiu de la Festa de les Illes Balears, començarà a les 21 hores al Convent de Sant Diego. 

 

El dilluns dia 4 a partir de les 22 hores i fins les 2.30 hores de la matinada, revetlla juvenil a la Plaça des Ramal amb DJ Bauxa (discjòquei de Ritmo Menorca). I a partir de mitjanit, Gran Revetlla de Carnaval al poliesportiu amb música de balls de saló amb el grup Blue Moon i, a continuació, DJ Ritmo Menorca. 

 

La cloenda del Carnaval tindrà lloc dimarts 5 de març (el Darrer Dimarts) a partir de les 19 hores amb la sortida de la comitiva funerària des de l'Ajuntament, cercavila pel poble amb la Banda de Cornetes i Tambors d'Alaior, i posterior lectura del testament d'en Bernat Figuerola a Sa Plaça. 

 

L'Ajuntament recorda que la zona autoritzada per llençar petards és exclusivament entre el poliesportiu i el col·legi La Salle el dijous dia 28, a partir de les 15 hores, i els dies 2, 3 i 5 de març. El divendres 1 i el dilluns 4 no està permès. 

 


Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
 
Destaquem...
   
Carpeta Ciutadana
Agenda Local
Avanç Revisió PGOU
Pla de Desenvolupament Turístic d'Alaior
Programa Festes Sant Llorenç 2010
El Casal de Joves Es Nou Bot
Xarxa de Biblioteques de Menorca
NOU PLA DE DINAMITZACIÓ COMERCIAL ALAIOR
Rutes saludables a Alaior
IDE menorca
GUIA D’ACOLLIDA PER A PERSONES NOUVINGUDES
Política de Medi Ambient
Som d'Alaior
Disfruta-lo
MANIFEST 700 ANYS
RSU


Horari atenció de dilluns a divendres de 8.00 a 14.30h i dijous de 16.00 a 19.30 h