Panoràmica de la ciutat d'Alaior - Panoràmica de la ciutat d'Alaior Panoràmica de la ciutat d'Alaior - Panoràmica de la ciutat d'Alaior  
 

Nova campanya de participació ciutadana

L'Ajuntament d'Alaior ha iniciat una campanya de participació ciutadana dirigida als joves d'entre 13 i 16 anys del municipi en relació al projecte del nou Casal de Joves.

 

L'objectiu de la iniciativa és fomentar la implicació i la participació dels adolescents en la definició de les futures noves instal·lacions, tant a nivell d'espais com d'activitats, de manera que es duran a terme tallers participatius en 19 classes de primer, segon, tercer i quart d'ESO de La Salle Alaior i l'IES Josep Miquel Guàrdia, a través dels quals més de 450 alumnes podran aportar directament les seves idees. Els primers tallers es van començar a celebrar el passat divendres 5 d'abril.

 

El nou Casal de Joves s'ubicarà en un lloc emblemàtic i històric per al municipi, a l'antic edifici conegut popularment com "L'Hogar", que durant tres dècades, entre els anys 1970 i 1990 aproximadament, ja va ser un punt de trobada per a tots els joves de la localitat.

 

L'Ajuntament ha gravat un vídeo per crear un vincle entre les diferents generacions, les que van gaudir i les que gaudiran d'aquest espai, en el qual diverses persones d'Alaior de diferents edats expliquen els seus records i vivències de l'antic Hogar. Aquest vídeo s'està projectant a l'inici dels tallers participatius abans esmentats.

 

Totes les aportacions que es recullin serviran per a la definició del projecte del nou Casal de Joves que actualment està elaborant l'arquitecte Quim Mayans.

 

És important recordar que l'Ajuntament d'Alaior va adquirir l'edifici, ubicat al carrer Porrassar Vell nº 16, el passat 16 de març.

 


Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
 
Destaquem...
   
Carpeta Ciutadana
Agenda Local
Avanç Revisió PGOU
Pla de Desenvolupament Turístic d'Alaior
Programa Festes Sant Llorenç 2010
El Casal de Joves Es Nou Bot
Xarxa de Biblioteques de Menorca
NOU PLA DE DINAMITZACIÓ COMERCIAL ALAIOR
Rutes saludables a Alaior
IDE menorca
GUIA D’ACOLLIDA PER A PERSONES NOUVINGUDES
Política de Medi Ambient
Som d'Alaior
Disfruta-lo
MANIFEST 700 ANYS
RSU


Horari atenció de dilluns a divendres de 8.00 a 14.30h i dijous de 16.00 a 19.30 h