Urbanització de Cala en Porter - fotografia cedida per l'associació de veïns de Cala en Porter - Urbanització de Cala en Porter Urbanització de Cala en Porter - fotografia cedida per l'associació de veïns de Cala en Porter - Urbanització de Cala en Porter  
 

Alaior acollirà més de 100 activitats i esdeveniments per celebrar Sant Llorenç

Alaior acollirà més de 100 activitats i esdeveniments per celebrar Sant Llorenç
Aquest matí, el Batle d’Alaior, José Luis Benejam, juntament amb la resta de la corporació municipal, han presentat el Programa de Festes de Sant Llorenç 2019, explicant així totes les activitats que es duran a terme tant els dies previs com durant la celebració de la Festa Gran d’Alaior.


Aquest any seran més de 100 activitats que, a partir de demà i fins al 12 d’agost, ompliran els carrers de gent preparada per gaudir, un altre any més, de les Festes de St. Llorenç.

Entre les activitats presentades, que inclouen actuacions musicals, activitats esportives, exposicions i nits d’humor, es poden destacar el Gran Concert de Sant Llorenç a càrrec del cantant Paco Arrojo, de “La Voz”, el dia 6 d’agost a les 22,30 h a la Plaça des Ramal, o l’espectacle humorístic del 12 d’agost a càrrec de Tony Antonio y Tony Melero.


Cal destacar també un altre esdeveniment que ja s’ha convertit en imprescindible, el Gran Concert Líric de Sant Llorenç a càrrec d’un dels alaiorencs més internacionals, el baríton Simón Orfila, juntament amb la soprano Marigona Qer-Kezi, el tenor Santiago Ballerini i acompanyats al piano pel mestre Antoni Pons Morlà. Com cada any, els beneficis del concert aniran a l’associació ASSORME. Les entrades pel concert ja es troben a la venta tant al Punt d’Informació Turístic de Sant Diego, com al Bar Ca na Divina i Bar Géminis.

El divendres de Sant Llorenç tindrem la tradicional salutació de festes del batle, i el pregó a càrrec de Paco Perea, alaiorenc que ha destacat per la seva gran iniciativa col·lectiva, cercant sempre l’interès general del poble. A partir de les 24,00 h hi haurà la Gran Revetlla a sa Plaça, una aposta consolidada des de fa ja 4 anys, que anirà a càrrec del grup de los Niños de la Mari i el Dj Kike Sastre.


Com cada any, el diumenge 11 d’agost es celebrarà la tradicional desfilada de carrosses, que aquesta edició anirà baix el lema “La nit dels Oscars”. Una mostra de creativitat i animació a la qual ja s’han apuntat més de 300 persones.


Cal destacar que a la qualqada de les festes hi participaran 79 caixers el dissabte , i 82 caixers el diumenge.

Com a novetat, es convida a tothom a utilitzar el hashtag #GloriósSantLlorenç19 a tothom que vulgui publicar imatges o comentaris a les xarxes socials.


A la part final del programa, s’ha realitzat una interessant publicació titulada “Les Festes de Sant Llorenç al segle XXI. Uns canvis per a la millora de la festa Gran d’Alaior” on es repassa l’origen de la festa, l’organització i tot el protocol. A més, també es mencionen els canvis que s’han fet de cara a aquest any per aclarir la participació dels caixers , evitar retards, i elegir a la nova junta de caixers.


El batle d’Alaior, José Luis Benejam, ha volgut destacar que aquest any s’ha intentat fer de Sant Llorenç un esdeveniment el més sostenible possible. És per això que s’ha fet una crida a tots els hostalers que utilitzin la menor quantitat de plàstic possible. També ha aprofitat per destacar l’oportunitat única que suposa la festa per contribuir a la fraternitat, al bon enteniment i la millor convivència de tots i ha agraït a tots els treballadors, entitats i institucions que participen en la preparació de les festes.

¡ #GloriósSantLlorenç19 a tots !Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
 
Destaquem...
   
Carpeta Ciutadana
L'any 2020, els períodes de cobrament voluntari dels tributs municipals de caràcter anual són els següents:

Primer Període: del 16 de març al 15 de maig

 Impost sobre vehicles
 50 % de l'impost sobre béns immobles (IBI)

Segon Periode: del 15 de juliol al 15 de setembre
 50 % de l'impost sobre béns immobles (IBI)
 Impost sobre activitats econòmiques (IAE)
 Taxa control d'animals de companyia amb obligació de vacunació (cans)
 Taxa per servei de recollida i tractament de fems
 Taxa per serveis de cementiri municipal
 Taxa per entrada de vehicles
 Taxa per parada de taxis
 Taxa per ocupació del domini públic
 Vedats de caça

Els rebuts domiciliats es carregaran els dies 4 d'abril i 3 d'agost, respectivament.
Agenda Local
Avanç Revisió PGOU
Pla de Desenvolupament Turístic d'Alaior
Programa Festes Sant Llorenç 2010
El Casal de Joves Es Nou Bot
Xarxa de Biblioteques de Menorca
NOU PLA DE DINAMITZACIÓ COMERCIAL ALAIOR
Rutes saludables a Alaior
IDE menorca
GUIA D’ACOLLIDA PER A PERSONES NOUVINGUDES
Política de Medi Ambient
Som d'Alaior
Disfruta-lo
MANIFEST 700 ANYS
RSU


Horari atenció de dilluns a divendres de 8.00 a 14.00h i dimecres de 16.00 a 19.30 h