Posta de sol des de la - Cova d'en Xoroi Posta de sol des de la - Cova d'en Xoroi  
 

L'Ajuntament d'Alaior signa el conveni de col·laboració amb l'empresariat participant a FITUR

L'Ajuntament d'Alaior signa el conveni de col·laboració amb l'empresariat participant a FITURLa Sala de Juntes de l'Ajuntament d'Alaior ha acollit aquest matí la signatura del conveni de col·laboració entre l'Ajuntament d'Alaior i l'empresariat participant a FITUR, la segona fira de turisme més important del món, que tindrà lloc a Madrid, del 22 al 26 de gener.
Les empreses que assistiran a FITUR de forma conjunta amb l'Ajuntament d'Alaior seran les següents: Santa Mariana, Antic Menorca, Llucassaldent, Menorca Experimental, Santa Ponça, Torralbenc, Coinga, Pons Quintana, Cova d'en Xoroi, Licors Biniarbolla, Lloc de Menorca, Mascaró Morera i MenorcAventura.


A més, aquest matí també s'ha presentat als co expositors el disseny de l'estand d'Alaior, la prova de la revista publicitària promocional que es distribuirà a FITUR, i els vídeos promocionals d'Alaior que es projectaran durant tota la fira i seran objecte de difusió digital a través de les diferents xarxes socials.


Cal recordar que la rúbrica d'aquest acord permetrà que Alaior sigui el primer municipi de Menorca a acudir amb estand propi a FITUR.

A través de la presència del municipi a la segona fira de turisme més important del món, s'intentarà singularitzar Alaior a través de l'excel·lència turística sostenible, el comerç i la cultura com a pol d'atracció per a turistes d'alt poder adquisitiu amb sensibilitat ecològica i artística. Un model turístic amb el qual complementar el tradicional producte "sol i platja".


Un dels objectius principals és donar a conèixer entre professionals i públic en general l'oferta turística, comercial i cultural a través de la realització de contactes directes amb els agents especialitzats, als quals s'exposaran els atractius naturals, tradicionals, artístics, comercials i turístics en general.


Els assistents han volgut subratllar l'encert de l'Ajuntament d'Alaior a l’hora de promoure aquesta presència conjunta del municipi a FITUR.

Per la seva banda, José Luis Benejam, alcalde d'Alaior ha qualificat aquest conveni d’històric per al municipi i Menorca i ha assegurat estar molt orgullós de la determinació de les empreses que donen suport a aquesta iniciativa, posant en relleu, un cop més, el caràcter emprenedor de totes les persones resideixen al municipi d'Alaior. A més, Benejam ha recalcat que l'èxit d'aquesta operació està garantit donat l'alt grau d'implicació de les parts i l'energia positiva que, tots des de la posició corresponent, dirigeixen per assolir aquest objectiu.

Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
 
Destaquem...
   
Carpeta Ciutadana
L'any 2020, els períodes de cobrament voluntari dels tributs municipals de caràcter anual són els següents:

Primer Període: del 16 de març al 15 de maig

 Impost sobre vehicles
 50 % de l'impost sobre béns immobles (IBI)

Segon Periode: del 15 de juliol al 15 de setembre
 50 % de l'impost sobre béns immobles (IBI)
 Impost sobre activitats econòmiques (IAE)
 Taxa control d'animals de companyia amb obligació de vacunació (cans)
 Taxa per servei de recollida i tractament de fems
 Taxa per serveis de cementiri municipal
 Taxa per entrada de vehicles
 Taxa per parada de taxis
 Taxa per ocupació del domini públic
 Vedats de caça

Els rebuts domiciliats es carregaran els dies 4 d'abril i 3 d'agost, respectivament.
Agenda Local
Avanç Revisió PGOU
Pla de Desenvolupament Turístic d'Alaior
Programa Festes Sant Llorenç 2010
Xarxa de Biblioteques de Menorca
NOU PLA DE DINAMITZACIÓ COMERCIAL ALAIOR
Rutes saludables a Alaior
IDE menorca
GUIA D’ACOLLIDA PER A PERSONES NOUVINGUDES
Política de Medi Ambient
Som d'Alaior
Disfruta-lo
MANIFEST 700 ANYS
RSU


Horari atenció de dilluns a divendres de 8.00 a 14.00h i dimecres de 16.00 a 19.30 h