Sostre de vidre pati interior de - l'Ajuntament d'Alaior Sostre de vidre pati interior de - l'Ajuntament d'Alaior  
 

Celebració de Sant Antoni a Alaior

Celebració de Sant Antoni a AlaiorAlaior acollirà com cada any, una programació repleta d’activitats tan culturals i esportives per celebrar Sant Antoni, patró de Menorca.

Per començar, aquest divendres s’inaugurarà l’exposició ‘La Cova de Biniedrí. Rituals de la mort’, a Sant Diego, amb una visita guiada a càrrec d’Auxilio Moreno. L’exposició romandrà oberta del 10 de gener al 2 de febrer, de 19 a 20,30h.

El dissabte dia 11 podrem gaudir d’un concert de Sant Antoni de la Coral Cánticus conjuntament amb la Coral Harmonia de Ciutadella, a les 19,30h al Convent de Sant Diego. Les corals estaran dirigides per Luba Klevtsova.

El diumenge 12 tindrem una cercavila de Dimonis i Batucada a càrrec de BatuLô, pels carrers del nucli urbà, amb sortida a les 18,30h des de la plaça Nova.

I com és tradició, el dijous 16, es celebrarà la torrada popular de sobrassada i botifarró, organitzada per la Colla de Geganters d’Alaior. A més, també hi haurà foguerons al carrer des Ramal, i Ballada a càrrec de la Rondalla i Grup de Ball d’Alaior.

A Cala en Porter, també dia 16, es celebrarà la torrada de Sant Antoni amb l’actuació musical del grup Fusionados, a les 20,30h, al Centre Cívic.

Ja el dia de Sant Antoni, la Sala d’Activitats Ciutadanes de l’Ajuntament acollirà a les 20h un Glosat amb glosadors de Menorca.
El dissabte 18 de gener, a les 20h al Convent de Sant Diego tindrà lloc el concert ‘Alma Secreta’, un homenatge al grup ‘Los Secretos’.

Pel que fa a les activitats esportives programades, el dissabte 19 de gener es celebrarà el Trofeu de Karate de Sant Antoni, a partir de les 16h al pavelló esportiu municipal, i el diumenge tindran lloc el 19è Trofeu d’Agility- Ciutat d’Alaior a les 19h, i el Trofeu Sant Antoni d’Automodelisme a partir de les 10h.

Per acabar aquestes setmanes repletes d’activitats, el divendres 14 de gener tindrà lloc al Casal de Joves, a les 19h, un taller de robòtica, i el dissabte 25 de gener al Convent de Sant Diego (20h), es representarà l’obra de teatre ‘Maracaibo’, a càrrec de la companyia Set i Mig teatre. Les entrades es troben a la venda a les oficines de cultura i al bar Ca na Divina per 6 euros, o a taquilla per 8 euros.

Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
 
Destaquem...
   
Carpeta Ciutadana
L'any 2020, els períodes de cobrament voluntari dels tributs municipals de caràcter anual són els següents:

Primer Període: del 16 de març al 15 de maig

 Impost sobre vehicles
 50 % de l'impost sobre béns immobles (IBI)

Segon Periode: del 15 de juliol al 15 de setembre
 50 % de l'impost sobre béns immobles (IBI)
 Impost sobre activitats econòmiques (IAE)
 Taxa control d'animals de companyia amb obligació de vacunació (cans)
 Taxa per servei de recollida i tractament de fems
 Taxa per serveis de cementiri municipal
 Taxa per entrada de vehicles
 Taxa per parada de taxis
 Taxa per ocupació del domini públic
 Vedats de caça

Els rebuts domiciliats es carregaran els dies 4 d'abril i 3 d'agost, respectivament.
Agenda Local
Avanç Revisió PGOU
Pla de Desenvolupament Turístic d'Alaior
Programa Festes Sant Llorenç 2010
Xarxa de Biblioteques de Menorca
NOU PLA DE DINAMITZACIÓ COMERCIAL ALAIOR
Rutes saludables a Alaior
IDE menorca
GUIA D’ACOLLIDA PER A PERSONES NOUVINGUDES
Política de Medi Ambient
Som d'Alaior
Disfruta-lo
MANIFEST 700 ANYS
RSU


Horari atenció de dilluns a divendres de 8.00 a 14.00h i dimecres de 16.00 a 19.30 h