Urbanització de Cala en Porter - fotografia cedida per l'associació de veïns de Cala en Porter - Urbanització de Cala en Porter Urbanització de Cala en Porter - fotografia cedida per l'associació de veïns de Cala en Porter - Urbanització de Cala en Porter  
 

L’Ajuntament d’Alaior demana més suport al Govern Balear i al Consell Insular per finançar la Fira del Camp de Menorca

L’Ajuntament d’Alaior demana més suport al Govern Balear i al Consell Insular per finançar la Fira del Camp de MenorcaL’Ajuntament d’Alaior ha mantingut aquest capvespre una reunió amb Mae de la Concha, consellera d’agricultura, per tractar la subvenció per part del Govern Balear per finançar la Fira del Camp de Menorca.

Mae de la Concha ha assegurat a l’Ajuntament d’Alaior que es mantindrà el suport econòmic i es valorarà si aquesta ajuda pot ser superior a la fins ara rebuda.

Així i tot, cal recordar que, tot i que l’Ajuntament d’Alaior ha demanat cada any al Govern Balear 20.000 euros per la fira, la subvenció final de cada any ha estat només de 10.000.

Davant això, l’Ajuntament d’Alaior destaca que la Fira del Camp és la millor fira de Balears de ramaderia, i una de les fires del camp més importants i principals en l’àmbit nacional. D’aquesta manera, l’Ajuntament d’Alaior ha transmès a la consellera Mae de la Concha que, tenint en compte la repercussió que té la fira, la subvenció hauria d’ascendir a 20.000 euros.

Pel que fa al Consell Insular, ja varen declarar a premsa el passat 27 de desembre que si el Govern no posava la seva part de finançament, ells es farien càrrec també d’aquesta ajuda. L’Ajuntament d’Alaior reconeix la voluntat per part del Consell d’ajudar econòmicament, però també recorda que, a les passades edicions se’ls ha demanat una subvenció de 20.000 euros, però finalment només ha estat de 12.000.

Rafel Quintana, regidor de fires i mercats de l’Ajuntament d’Alaior ha insistit que tant les ajudes que ha proporcionat el Govern com les del Consell són insuficients per desenvolupar una fira amb tanta repercussió i que de cada any va creixent en participació i infraestructura.

A més, també ha volgut agrair a la Consellera Mae de la Concha el seu interès a l’hora de concertar una reunió i per garantir a l’Ajuntament d’Alaior el suport a la Fira del Camp de Menorca un any més.


Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
 
Destaquem...
   
Carpeta Ciutadana
L'any 2020, els períodes de cobrament voluntari dels tributs municipals de caràcter anual són els següents:

Primer Període: del 16 de març al 15 de maig

 Impost sobre vehicles
 50 % de l'impost sobre béns immobles (IBI)

Segon Periode: del 15 de juliol al 15 de setembre
 50 % de l'impost sobre béns immobles (IBI)
 Impost sobre activitats econòmiques (IAE)
 Taxa control d'animals de companyia amb obligació de vacunació (cans)
 Taxa per servei de recollida i tractament de fems
 Taxa per serveis de cementiri municipal
 Taxa per entrada de vehicles
 Taxa per parada de taxis
 Taxa per ocupació del domini públic
 Vedats de caça

Els rebuts domiciliats es carregaran els dies 4 d'abril i 3 d'agost, respectivament.
Agenda Local
Avanç Revisió PGOU
Pla de Desenvolupament Turístic d'Alaior
Programa Festes Sant Llorenç 2010
El Casal de Joves Es Nou Bot
Xarxa de Biblioteques de Menorca
NOU PLA DE DINAMITZACIÓ COMERCIAL ALAIOR
Rutes saludables a Alaior
IDE menorca
GUIA D’ACOLLIDA PER A PERSONES NOUVINGUDES
Política de Medi Ambient
Som d'Alaior
Disfruta-lo
MANIFEST 700 ANYS
RSU


Horari atenció de dilluns a divendres de 8.00 a 14.00h i dimecres de 16.00 a 19.30 h