Panoràmica de la ciutat d'Alaior - Panoràmica de la ciutat d'Alaior Panoràmica de la ciutat d'Alaior - Panoràmica de la ciutat d'Alaior  
 

L'Ajuntament d'Alaior té ja confirmades més de trenta reunions amb empreses del sector turístic a FITUR

L'Ajuntament d'Alaior té ja confirmades més de trenta reunions amb empreses del sector turístic a FITURL'Ajuntament d'Alaior, expositor aquest any a FITUR, la fira internacional de turisme, ha preparat una agenda plena de reunions amb diferents empreses turístiques i associacions tant nacionals com internacionals, per presentar-los tota l'oferta cultural, artística i turística del municipi.

José Luis Benejam, alcalde d'Alaior, altres responsables del consistori i els seus co-expositors es reuniran, entre altres, amb Worldwide Travel Destination Management (Regne Unit), Promo Communications Business Consultancy (Xina), Joytour International Service (Estats Units), Miki Tourist (Japó), Winerist (Estats Units), Associació Espanyola d'Ecoturisme, Destination Services Espanya, Madrid from my Heart (Espanya), Associació Espanyola d'Enoturisme, Joies d'Espanya, K Spain travel and Leisure (Espanya), Tour ofertas (Espanya ), Altair Viatges (Colòmbia), d'Arma Viatges (Argentina), Representacions Turístiques Mundials (Colòmbia), Travel in Paradise (Costa Rica), Ctrip (Xina), Nan Travel (Regne Unit), Eurojet (Sèrbia), Europe Incoming ( Regne Unit) i ArmiTour (Espanya).

Al marge d'aquest tipus de reunions, s'han de sumar les ja concertades per cada empresa que acompanya l'Ajuntament en aquesta emocionant iniciativa.

A més, des de l'Ajuntament també s'han concertat dues jornades de treball amb professionals del sector pels seus co-expositors: 'La influència dels influencers: noves formes de comunicació digital', a càrrec de José Félix Arranz, client services director de l'empresa Story Lab Espanya i un dels més grans experts en màrqueting influencer.

D'altra banda, 'Turisme LGTBIQ +: reptes i oportunitats', a càrrec de Juan Pedro Tudela, director de Diversity Consulting International, entitat que porta a Espanya a més d'11 milions de turistes del col·lectiu LGTBIQ + cada any, que destaca pel seu alt poder adquisitiu i interès pel turisme sostenible, així com pel respecte a la natura.

Un dels objectius principals de l'Ajuntament d'Alaior és l'obertura del municipi a altres mercats no tan explorats com l'europeu, a més de donar a conèixer entre professionals i públic en general l'excel·lent oferta comercial, cultural i turística a través de la realització de contactes directes amb agents especialitzats, buscant l'excel·lència en l'oferta turística i el feedback requerit.

El dijous 23 de gener, a les 12h, a l'estand d'Alaior (7C20), es durà a terme el Dia d'Alaior, una presentació del municipi amb degustacions de productes locals, a la qual també assistiran nombroses personalitats de món de la cultura , mitjans de comunicació i autoritats tant insulars com autonòmiques.

A FITUR, Alaior s'obre al món oferint el millor de si mateix, posant l'accent en l'hospitalitat de la seva gent, la seva autenticitat, la impressionant xarxa de jaciments arqueològics i el més acurat servei al visitant. Alaior és vida, pura Menorca.

Benejam ha mostrat la seva enorme il·lusió per com s'està preparant aquest gran projecte per promocionar el municipi de la millor manera.


Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
 
Destaquem...
   
Carpeta Ciutadana
L'any 2020, els períodes de cobrament voluntari dels tributs municipals de caràcter anual són els següents:

Primer Període: del 16 de març al 15 de maig

 Impost sobre vehicles
 50 % de l'impost sobre béns immobles (IBI)

Segon Periode: del 15 de juliol al 15 de setembre
 50 % de l'impost sobre béns immobles (IBI)
 Impost sobre activitats econòmiques (IAE)
 Taxa control d'animals de companyia amb obligació de vacunació (cans)
 Taxa per servei de recollida i tractament de fems
 Taxa per serveis de cementiri municipal
 Taxa per entrada de vehicles
 Taxa per parada de taxis
 Taxa per ocupació del domini públic
 Vedats de caça

Els rebuts domiciliats es carregaran els dies 4 d'abril i 3 d'agost, respectivament.
Agenda Local
Avanç Revisió PGOU
Pla de Desenvolupament Turístic d'Alaior
Programa Festes Sant Llorenç 2010
El Casal de Joves Es Nou Bot
Xarxa de Biblioteques de Menorca
NOU PLA DE DINAMITZACIÓ COMERCIAL ALAIOR
Rutes saludables a Alaior
IDE menorca
GUIA D’ACOLLIDA PER A PERSONES NOUVINGUDES
Política de Medi Ambient
Som d'Alaior
Disfruta-lo
MANIFEST 700 ANYS
RSU


Horari atenció de dilluns a divendres de 8.00 a 14.00h i dimecres de 16.00 a 19.30 h