Posta de sol - platja de Son Bou Posta de sol - platja de Son Bou  
 

El 'Día de Alaior' emociona a FITUR

El 'Día de Alaior' emociona a FITURAlaior ha estat avui protagonista de FITUR amb la celebració del Día de Alaior, el multitudinari acte en què l'Ajuntament d'Alaior i els seus co-expositors han presentat tota la magnífica oferta cultural, artística i turística al públic.

Moltes han estat les cares conegudes del món de l'espectacle i la televisió que s'han donat cita al Día de Alaior. José Manuel Parada, Rappel, Pepe Ruiz, Maria Olga Ramos, Jorge Roelas, Edith Salazar, Tony Antoni o Caco Senante són només alguns dels personatges que han volgut donar suport al municipi en aquest important dia, a més de professionals, directius del sector turístic, representants i autoritats nacionals i regionals.

La presentació ha començat amb el famós 'Primer toc de fabiol', dut a terme per Lito Vinent, fabioler de les festes de Sant Llorenç, moment que ha commogut i ha posat la pell de gallina no només a tots els menorquins allà presents sinó també a tots els que no coneixien aquest especial moment que dóna inici cada any a la festa major d'Alaior.

José Luis Benejam, alcalde d'Alaior, ha començat la seva intervenció agraint a totes les empreses del municipi que han fet possible aquesta aventura. Benejam s'ha dirigit directament a totes les persones que s'estan plantejant anar a Menorca i visitar Alaior, per donar-los motius suficients per emprendre el que seria un apassionant viatge. 'Si Alaior es caracteritza per alguna cosa és precisament per ser una societat activa, bressol d'emprenedors, artistes, però sobretot gent bona', ha afegit Benejam.

En el Día de Alaior també s'ha presentat el vídeo promocional creat especialment per promocionar el municipi a la Fira, vídeo rodat per tot el nucli antic d’Alaior i les zones costaneres i el camp del municipi, Son Bou i Cala en Porter, i que ha meravellat el públic per les bellíssimes imatges projectades.

A més, els assistents també han pogut degustar producte típic alaiorenc com les 'pastes' de Ca na Maru, sobrassada, 'carn i xua', Formatge Coinga, Licors Biniarbolla i vi de les bodegues Torralbenc.

Alaior ha causat sensació a FITUR deixant molt alt el municipi i a tots els que en ell resideixen. La marca Alaior s'obre camí posant l'accent en la seva autenticitat, la impressionant xarxa de jaciments arqueològics, el més acurat servei al visitant i la seva gent. Alaior és vida, pura Menorca.


Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
 
Destaquem...
   
Carpeta Ciutadana
L'any 2020, els períodes de cobrament voluntari dels tributs municipals de caràcter anual són els següents:

Primer Període: del 16 de març al 15 de maig

 Impost sobre vehicles
 50 % de l'impost sobre béns immobles (IBI)

Segon Periode: del 15 de juliol al 15 de setembre
 50 % de l'impost sobre béns immobles (IBI)
 Impost sobre activitats econòmiques (IAE)
 Taxa control d'animals de companyia amb obligació de vacunació (cans)
 Taxa per servei de recollida i tractament de fems
 Taxa per serveis de cementiri municipal
 Taxa per entrada de vehicles
 Taxa per parada de taxis
 Taxa per ocupació del domini públic
 Vedats de caça

Els rebuts domiciliats es carregaran els dies 4 d'abril i 3 d'agost, respectivament.
Agenda Local
Avanç Revisió PGOU
Pla de Desenvolupament Turístic d'Alaior
Programa Festes Sant Llorenç 2010
El Casal de Joves Es Nou Bot
Xarxa de Biblioteques de Menorca
NOU PLA DE DINAMITZACIÓ COMERCIAL ALAIOR
Rutes saludables a Alaior
IDE menorca
GUIA D’ACOLLIDA PER A PERSONES NOUVINGUDES
Política de Medi Ambient
Som d'Alaior
Disfruta-lo
MANIFEST 700 ANYS
RSU


Horari atenció de dilluns a divendres de 8.00 a 14.00h i dimecres de 16.00 a 19.30 h