Posta de sol des de - Son Bou Posta de sol des de - Son Bou  
 

L'Ajuntament d'Alaior i les empreses del municipi decideixen participar en la propera edició de FITUR

L'Ajuntament d'Alaior i les empreses del municipi decideixen participar en la propera edició de FITURL'Ajuntament d'Alaior va mantenir una reunió amb l'empresariat participant a l'estand municipal de FITUR per valorar l'experiència i concretar futures accions.

Les empreses que van acompanyar a l'ajuntament a la Fira Internacional de Turisme, presents en aquesta trobada, reafirmaren a l'alcalde, José Luis Benejam, el seu agraïment i la seva satisfacció pel resultat obtingut en la fira

Entre les intervencions realitzades dels presents cal citar, per exemple, a Raphael Martin, director de l'agroturisme Menorca Experimental, que va mostrar el seu total interès a seguir participant en totes les accions siguin beneficioses per a Alaior.

Cristina Quintana, gerent de Licors Biniarbolla, va destacar la conveniència de la iniciativa posant l'accent en la gran oportunitat que ha suposat FITUR per promocionar el seu petit negoci, i els excel·lents contactes amb distribuïdors que s'han pogut dur a terme a la fira, havent aconseguit interessants opcions de venda dels seus productes a Madrid.

Sandra Rubio, gerent de MenorcAventura, també va indicar rellevància de la iniciativa i va animar els presents a seguir fomentant la col·laboració entre les empreses del municipi i l'ajuntament per continuar promocionant la marca 'Alaior' com a destinació de turisme sostenible.

Germán Muñoz, gerent de l'agroturisme Llucassaldent, va ressaltar que cal seguir promocionant Menorca i Alaior com s'ha fet aquest any a FITUR, mostrant també la seva satisfacció pels fruits aconseguits en la fira.

Marga Allès, gerent de l'agroturisme Antic Menorca, va subratllar que assistir a FITUR juntament amb altres empreses del municipi ha estat una iniciativa molt interessant de cara a donar a conèixer la seva agroturisme a professionals i públic general.

Bernat Morera, accionista propietari de Mascaró Morera, empresa que també es va encarregar desinteressadament de tota la logística duta a terme, va mostrar el seu interès a seguir donant suport a aquest tipus d'iniciatives tan profitoses per a Alaior.

Per la seva banda, José Luis Benejam, alcalde d'Alaior, va voler agrair, una vegada més, a les empreses del municipi la seva confiança en aquest projecte que, un cop convertit en realitat, tan bons resultats ha obtingut, pel que fa a posicionament de la marca 'Alaior', per als propis expositors i per a tots els veïns en general.

L'Ajuntament d'Alaior i les empreses presents a l'esmentada reunió acordaren la participació del municipi, seguint el model ja experimentat en aquesta primera ocasió, en l'edició de 2021 de FITUR. José Luis Benejam, alcalde d'Alaior, va afegir que «Alaior tornarà a assistir a FITUR sempre que Menorca no compti amb un estand propi diferenciat a el de les Balears».


Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
 
Destaquem...
   
Carpeta Ciutadana
L'any 2020, els períodes de cobrament voluntari dels tributs municipals de caràcter anual són els següents:

Primer Període: del 16 de març al 15 de maig

 Impost sobre vehicles
 50 % de l'impost sobre béns immobles (IBI)

Segon Periode: del 15 de juliol al 15 de setembre
 50 % de l'impost sobre béns immobles (IBI)
 Impost sobre activitats econòmiques (IAE)
 Taxa control d'animals de companyia amb obligació de vacunació (cans)
 Taxa per servei de recollida i tractament de fems
 Taxa per serveis de cementiri municipal
 Taxa per entrada de vehicles
 Taxa per parada de taxis
 Taxa per ocupació del domini públic
 Vedats de caça

Els rebuts domiciliats es carregaran els dies 4 d'abril i 3 d'agost, respectivament.
Agenda Local
Avanç Revisió PGOU
Pla de Desenvolupament Turístic d'Alaior
Programa Festes Sant Llorenç 2010
El Casal de Joves Es Nou Bot
Xarxa de Biblioteques de Menorca
NOU PLA DE DINAMITZACIÓ COMERCIAL ALAIOR
Rutes saludables a Alaior
IDE menorca
GUIA D’ACOLLIDA PER A PERSONES NOUVINGUDES
Política de Medi Ambient
Som d'Alaior
Disfruta-lo
MANIFEST 700 ANYS
RSU


Horari atenció de dilluns a divendres de 8.00 a 14.00h i dimecres de 16.00 a 19.30 h