Poblat prehistòric de So na Caçana. Carretera Alaior - Cala en Porter - So na Caçana Poblat prehistòric de So na Caçana. Carretera Alaior - Cala en Porter - So na Caçana  
 

L’Ajuntament d’Alaior reforça els Serveis Socials Municipals amb la contractació d’una nova treballadora Social

L’Ajuntament d’Alaior reforça els Serveis Socials Municipals amb la contractació d’una nova treballadora SocialDes de l’inici de l’Estat d’Alarma, l’Ajuntament d’Alaior ha estat treballant intensament per donar resposta a totes les necessitats dels col·lectius més vulnerables.

D’aquesta manera, tenint en compte el gran volum d’ajudes que s’estan duent a terme, i amb la finalitat de garantir la cobertura adequada del servei públic essencial, l’Ajuntament d’Alaior ha contractat una nova treballadora social, dins el seu programa temporal de reforç per a l’atenció de les necessitats socials i per a la gestió de les prestacions socials bàsiques al municipi, a causa de la crisi sanitària ocasionada per la Covid-19.

Les línies d’actuació d’aquesta nova treballadora social seran l’atenció a les necessitats socials de les persones i famílies, especialment en aquells sectors d’intervenció específica com menors, persones majors, persones amb addiccions, persones sense llar, persones amb discapacitat, violència de gènere, i la prestació de serveis bàsics que permetin oferir alternatives a la població vulnerable en una situació d’emergència i en el període de postcrisi Covid-19, vist que els experts preveuen una forta crisi social i econòmica.

Cal recordar que des dels Serveis Socials municipals s’estan encarregant de proporcionar el menjar a domicili a les persones que assistien als Centres de Dia, i que ara, a causa de l’Estat d’Alarma, no ho poden fer. Cal destacar també que es gestionen compres i el repartiment tant d’aliments com de medicaments. Aquest servei es proporciona després de fer una valoració prèvia de la situació de cada persona i dels seus recursos econòmics, familiars i de xarxa social.

Així mateix, es realitzen contínuament telefonades d’acompanyament a la gent major per interessar-se per la seva situació i per saber si necessiten ajuda. Si és així, el personal dels Serveis Socials de l’ajuntament se n’encarrega de solucionar-ho. 


Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
 
Destaquem...
   
Carpeta Ciutadana
L'any 2020, els períodes de cobrament voluntari dels tributs municipals de caràcter anual són els següents:

Primer Període: del 16 de març al 15 de maig

 Impost sobre vehicles
 50 % de l'impost sobre béns immobles (IBI)

Segon Periode: del 15 de juliol al 15 de setembre
 50 % de l'impost sobre béns immobles (IBI)
 Impost sobre activitats econòmiques (IAE)
 Taxa control d'animals de companyia amb obligació de vacunació (cans)
 Taxa per servei de recollida i tractament de fems
 Taxa per serveis de cementiri municipal
 Taxa per entrada de vehicles
 Taxa per parada de taxis
 Taxa per ocupació del domini públic
 Vedats de caça

Els rebuts domiciliats es carregaran els dies 4 d'abril i 3 d'agost, respectivament.
Agenda Local
Avanç Revisió PGOU
Pla de Desenvolupament Turístic d'Alaior
Programa Festes Sant Llorenç 2010
El Casal de Joves Es Nou Bot
Xarxa de Biblioteques de Menorca
NOU PLA DE DINAMITZACIÓ COMERCIAL ALAIOR
Rutes saludables a Alaior
IDE menorca
GUIA D’ACOLLIDA PER A PERSONES NOUVINGUDES
Política de Medi Ambient
Som d'Alaior
Disfruta-lo
MANIFEST 700 ANYS
RSU


Horari atenció de dilluns a divendres de 8.00 a 14.00h i dimecres de 16.00 a 19.30 h