Façana de l'Ajuntament - Façana de l'Ajuntament Façana de l'Ajuntament - Façana de l'Ajuntament  
 

José Luis Benejam, batle d’Alaior, disconforme amb la intenció del Govern Balear de no executar totes les inversions previstes amb fons de l’ecotaxa

José Luis Benejam, batle d’Alaior, disconforme amb la intenció del Govern Balear de no executar totes les inversions previstes amb fons de l’ecotaxa José Luis Benejam, batle d’Alaior, ha mostrat la seva disconformitat amb la intenció del Govern de les Illes Balears de no atendre els compromisos adquirits amb relació a les inversions previstes amb fons procedents de l’ecotaxa.

Ha expressat el seu mal estar davant la decisió de l'administració autonòmica de només passar a execució aquells projectes que siguin considerats convenients des de Palma, sense tenir en compte el parer dels ajuntaments que havien de ser receptors d’aquests recursos econòmics ja pactats.

Benejam ha dit que «el desenvolupament del Pati de sa Lluna és essencial per la projecció econòmica d’Alaior. Per nosaltres, és irrenunciable rebre la inversió prevista per la comunitat autònoma des de l’any 2016 de cara a aquest projecte».

El batle d’Alaior considera que si aquests fons no acaben arribant al seu ajuntament, s’estaria menyspreant als veïns i veïnes d’Alaior, condicionant negativament la necessària remuntada econòmica, una volta afrontada, des de la perspectiva social i sanitària, la crisi provocada per la Covid-19.

Benejam ha manifestat que «és molt preocupant per tots els alaiorencs i alaiorenques que aquest equipament encara no tengui una data definida d’apertura, sent això molt negatiu precisament als moments actuals en què el poble requereix dinamitzadors que generin expectatives positives».

Així mateix, també ha mostrat la seva preocupació pels efectes negatius que ocasiona la pandèmia que estem patint, reiterant la seva disposició a col·laborar amb les altres administracions amb tot allò que sigui necessari per afrontar aquestes adversitats. Així i tot, Benejam es veu en l’obligació de defensar els interessos dels alaiorencs i alaiorenques davant la que considera és una equivocada decisió, a la que si no es posa remei, tindrà conseqüències nocives pels veïns i veïnes.

Recordem que l’Ajuntament d’Alaior havia de rebre 884.000 euros procedents de l'ecotaxa per l’adquisició d’immobles ubicats a la façana del Pati de sa Lluna.  


Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
 
Destaquem...
   
Carpeta Ciutadana
L'any 2020, els períodes de cobrament voluntari dels tributs municipals de caràcter anual són els següents:

Primer Període: del 16 de març al 15 de maig

 Impost sobre vehicles
 50 % de l'impost sobre béns immobles (IBI)

Segon Periode: del 15 de juliol al 15 de setembre
 50 % de l'impost sobre béns immobles (IBI)
 Impost sobre activitats econòmiques (IAE)
 Taxa control d'animals de companyia amb obligació de vacunació (cans)
 Taxa per servei de recollida i tractament de fems
 Taxa per serveis de cementiri municipal
 Taxa per entrada de vehicles
 Taxa per parada de taxis
 Taxa per ocupació del domini públic
 Vedats de caça

Els rebuts domiciliats es carregaran els dies 4 d'abril i 3 d'agost, respectivament.
Agenda Local
Avanç Revisió PGOU
Pla de Desenvolupament Turístic d'Alaior
Programa Festes Sant Llorenç 2010
Xarxa de Biblioteques de Menorca
NOU PLA DE DINAMITZACIÓ COMERCIAL ALAIOR
Rutes saludables a Alaior
IDE menorca
GUIA D’ACOLLIDA PER A PERSONES NOUVINGUDES
Política de Medi Ambient
Som d'Alaior
Disfruta-lo
MANIFEST 700 ANYS
RSU


Horari atenció de dilluns a divendres de 8.00 a 14.00h i dimecres de 16.00 a 19.30 h