Sostre de vidre pati interior de - l'Ajuntament d'Alaior Sostre de vidre pati interior de - l'Ajuntament d'Alaior  
 

Alaior retrà homenatge a la Policia Local i a l’agrupació de Protecció Civil

Alaior retrà homenatge a la Policia Local i a l’agrupació de Protecció CivilEl municipi d’Alaior retrà homenatge el dilluns de Sant Llorenç a la Policia Local i a l’agrupació de Protecció Civil per la gran labor desenvolupada durant el confinament. Així s’aprovà ahir al plenari municipal, arran de la moció presentada per l’Equip de Govern.

Tot i que són moltes les persones i col·lectius mereixedors d’aquest reconeixement per la seva incansable i substancial tasca durant la crisi sanitària: sanitaris, Serveis Socials, Creu Roja, Càrites, personal de neteja i desinfecció, personal dels supermercats, Policia Nacional, Guàrdia Civil, artistes que han contribuït desinteressadament a difondre la cultura per tothom, els voluntaris que han confeccionat mascaretes, i en general, totes les persones que es trobessin en primera línia i fossin treballadors essencials, el consistori creu convenient destacar la tasca d’aquests dos grups de treballadors i voluntaris municipals, tan arrelats al poble.

«Ambdós col·lectius han treballat dia i nit de manera ímproba per ajudar a solucionar les necessitats de les famílies del municipi i algunes de les situacions més adverses, contribuint a vetllar per la seguretat de tots», ha destacat José Luis Benejam, batle d’Alaior.

No podem oblidar-nos tampoc de la seva col·laboració en el repartiment, casa per casa, de mascaretes, dels kits de material escolar, dels caramels de l’activitat del ‘Caramel.ler a Casa’, la intensa feina de desinfecció d’espais públics, o les felicitacions diàries, acudint als domicilis dels més petits i la gent gran, que dugueren a terme durant el confinament.

Aquest equip humà és exemple d’esforç, voluntat i proximitat, i per això, com a agraïment i com mostra de respecte, admiració i estima cap a totes les persones que conformen aquests dos col·lectius, Alaior els retrà un més que merescut homenatge aquest pròxim 17 d’agost.

Cal destacar, que, com tots els actes que es duran a terme dins el programa d’activitats amb motiu de Sant Llorenç, l’homenatge se celebrarà tenint en compte totes les mesures de prevenció i seguretat, i es controlarà en tot moment l’aforament del convent de Sant Diego, on tindrà lloc aquest any l’acte, a les 13h. Així mateix, per accedir-hi es requerirà entrada. El consistori informarà d’on es podran anar a recollir les entrades, gratuïtes, i a partir de quan, en les pròximes setmanes.


Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
 
Destaquem...
   
Carpeta Ciutadana
L'any 2020, els períodes de cobrament voluntari dels tributs municipals de caràcter anual són els següents:

Primer Període: del 16 de març al 15 de maig

 Impost sobre vehicles
 50 % de l'impost sobre béns immobles (IBI)

Segon Periode: del 15 de juliol al 15 de setembre
 50 % de l'impost sobre béns immobles (IBI)
 Impost sobre activitats econòmiques (IAE)
 Taxa control d'animals de companyia amb obligació de vacunació (cans)
 Taxa per servei de recollida i tractament de fems
 Taxa per serveis de cementiri municipal
 Taxa per entrada de vehicles
 Taxa per parada de taxis
 Taxa per ocupació del domini públic
 Vedats de caça

Els rebuts domiciliats es carregaran els dies 4 d'abril i 3 d'agost, respectivament.
Agenda Local
Avanç Revisió PGOU
Pla de Desenvolupament Turístic d'Alaior
Programa Festes Sant Llorenç 2010
Xarxa de Biblioteques de Menorca
NOU PLA DE DINAMITZACIÓ COMERCIAL ALAIOR
Rutes saludables a Alaior
IDE menorca
GUIA D’ACOLLIDA PER A PERSONES NOUVINGUDES
Política de Medi Ambient
Som d'Alaior
Disfruta-lo
MANIFEST 700 ANYS
RSU


Horari atenció de dilluns a divendres de 8.00 a 14.00h i dimecres de 16.00 a 19.30 h